Inskolningen fortsätter 

Vi kör med inskolning till förskolan denna vecka och det innebär hela dagar på förskolan. Jag är helt slut på kvällarna för det tar på krafterna mer än man tror att vara där och inte göra så mycket Låter kanske sjukt men när man är van att hela tiden göra någonting så blir det tufft att bara sitta och finnas till. 

Lilja och David leker så fint och kommer bara då och då och kollar att jag finns där. David har fått gå över till Liljas avdelning vilket är skönt och blir jättebra

Idag fick jag lämna barnen själva ett par timmar så nu är jag hemma och väntar på att de ringer dit mig. De ska försöka få David att vila utan mig där.

Igår efter middagen hade barnen pappatid ett par timmar och jag tog lite ensamtid med Selina i Gränby c 🙂 Planerna var egentligen att dejta Carola men hon har några sjuklingar hemma så det får bli en annan gång. 

En gofika efter fönstershopping

Mina stora barn var väldigt sällskapliga igår kväll och det blev många skratt vid köksbordet. Himlen och månen var magisk igår

Nu ska jag snabbt fixa lite lunch till barnen hemma innan förskolan ringer…

Kram

Mirka

 1. Vad härligt med lite ensamtid, även om det är minst lika härligt att ha alla samlade! 🙂

 2. Jenny skriver:

  Mirka: jag undrar vad det filter du använt på bilden av dig och David (på instagram) heter? Kram

 3. Sophia skriver:

  Vore roligt med en uppdatering nu

 4. L skriver:

  sitter fan å nästan skrattar här. jag trodde detta va en blogg där man kommenterade inlägget som mirka skrev….inte en jävla chatt där man endast kommenterar varandras kommentarer som till 90 % är frågor eller riktade till mirka. Ni e bara ute efter bekräftelse verkar det som.

  1. Ida skriver:

   Ja och du L är bara ute efter att få svar på din kommentar. Du är inte ett dugg bättre själv så skratta på du.

   1. Gittan skriver:

    Ja är det något som är skrattretande så passa på,jag ser verkligen inget! 🙂

 5. Anita H skriver:

  Vem kritiserar vem kan man undra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..