ANNONS

Inskolningen fortsätter 

/

Vi kör med inskolning till förskolan denna vecka och det innebär hela dagar på förskolan. Jag är helt slut på kvällarna för det tar på krafterna mer än man tror att vara där och inte göra så mycket Låter kanske sjukt men när man är van att hela tiden göra någonting så blir det tufft att bara sitta och finnas till. 

Lilja och David leker så fint och kommer bara då och då och kollar att jag finns där. David har fått gå över till Liljas avdelning vilket är skönt och blir jättebra

Idag fick jag lämna barnen själva ett par timmar så nu är jag hemma och väntar på att de ringer dit mig. De ska försöka få David att vila utan mig där.

Igår efter middagen hade barnen pappatid ett par timmar och jag tog lite ensamtid med Selina i Gränby c 🙂 Planerna var egentligen att dejta Carola men hon har några sjuklingar hemma så det får bli en annan gång. 

En gofika efter fönstershopping

Mina stora barn var väldigt sällskapliga igår kväll och det blev många skratt vid köksbordet. Himlen och månen var magisk igår

Nu ska jag snabbt fixa lite lunch till barnen hemma innan förskolan ringer…

Kram

Mirka

64
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00