Jag tar mig tid med BookBeat

I annonssamarbete med BookBeat.se 

 

Jag tänkte påminna er om koden jag har till er om en gratis månad hos BookBeat.se innan den går ut 😉

Ni som inte vet vad BookBeat är för någonting så kan jag berätta att det är en smidig tjänst där man enkelt kommer åt tusentals böcker att lyssna på eller läsa via sin mobil, surfplatta eller dator. Man kan ”läsa” obegränsat med böcker och det finns ingen uppsägningstid. Man betalar per månad och skulle man mot förmodan vilja avsluta det hela så sker det direkt efter den senaste betalda månaden.

Jag personligen har knappt läst böcker de senaste åren då jag har haft svårt att få tid till det. Med BookBeat har jag kommit igång med böcker igen och lyssnar så fort jag får ett tillfälle till det. Ibland blir det längre stunder och ibland korta stunder men jag har så mycket större möjlighet till att ”läsa” ( dvs lyssna ) en bok nu när jag kan göra det via mobilen medans jag gör andra saker. Jag hade aldrig kunnat tex ta hand om tvätten och läsa en riktig bok samtidigt. Så jag säger bara halleluja för ljudböcker 🙂

Just nu plöjer jag mig igenom Game of Thrones-böckerna. Jag är sååå fast och tar vara på varenda liten stund jag kan för att få lyssna vidare.

Småttingarna leker ute så jag tar vara på tiden när de är upptagna av sina lekar och sitter på trappan med en kopp kaffe och lurarna i öronen 😉

Som jag skrev i början så har jag en kod till er som är nya användare av BookBeat.

Ange kod mirka vid registrering HÄR så får ni en gratis månad för att testa deras tjänst 🙂

Koden är giltig fram till 30/9-17.


 1. skriver:

  En del gillar att lyssna på em bok,en del gillar att hålla i en bok.och läsa. ..

 2. Jag älskar vanliga böcker, men ljudböcker är ett bar komplement som jag använder vid bilresor och ibland på jobbet när jag är ensam.
  Prenumererar på en tjänst och är supernöjd. Har barn med läs o skrivsvårigheter som med ljudböcker ändå kan hänga med i det andra läser.

 3. Ljudböcker är tyvärr ett stort ”aber” för alla som har läs- och skrivsvårigheter. Ledsamt nog så gör biblioteken och skolor mycket reklam för ljudböcker. Men snälla LÄS böcker istället, det tillför så mycket mera!

  1. BC skriver:

   Där har du rätt Madeleine.

  1. Marie H skriver:

   Man behöver ju inte överdriva heller. Ljudböcker är bra och alla gillar inte att läsa eller kan/orkar för den delen( svårt sjuka, synskadade osv)
   Så båda sorter behövs

 4. Susanne skriver:

  Skulle jätte gärna vilja ha receptet på äppelpajen på förra inlägget:)
  Länken du la ut fungerar inte.

  1. Mia skriver:

   Du kan bara googla på knäckig paj, det var så Mirka fick fram receptet… inte svårare än så 😉

   1. Susanne skriver:

    Va är det sant kan man:)
    Det var just hennes jag ville ha men hittade ett annat.
    Tack ändå!

    1. Britta skriver:

     Bara Googla,finns tusentals recept,bara att välja det man vill ha.

    1. Mia skriver:

     Mm man lär sig nya saker varje dag, men håller med hennes paj såg mycket god ut. Hoppas du blev nöjd med din

   1. Jenny skriver:

    Mia: Vet du hur många olika recept på knäckig paj man får när man googlar?

 5. Precis så är jag också, tappar tråden när tankarna flyger i väg… Nej, riktiga böcker ska det vara, låna, byta med andra, loppisar…

  1. Är likadan 🙂

   Jag vill hålla en bok i handen o läsa.
   Använder således inte tjänsten att kunna läsa boken på tfn/platta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..