ANNONS

Jag tar mig tid med BookBeat

/

I annonssamarbete med BookBeat.se 

Jag tänkte påminna er om koden jag har till er om en gratis månad hos BookBeat.se innan den går ut 😉

Ni som inte vet vad BookBeat är för någonting så kan jag berätta att det är en smidig tjänst där man enkelt kommer åt tusentals böcker att lyssna på eller läsa via sin mobil, surfplatta eller dator. Man kan ”läsa” obegränsat med böcker och det finns ingen uppsägningstid. Man betalar per månad och skulle man mot förmodan vilja avsluta det hela så sker det direkt efter den senaste betalda månaden.

Jag personligen har knappt läst böcker de senaste åren då jag har haft svårt att få tid till det. Med BookBeat har jag kommit igång med böcker igen och lyssnar så fort jag får ett tillfälle till det. Ibland blir det längre stunder och ibland korta stunder men jag har så mycket större möjlighet till att ”läsa” ( dvs lyssna ) en bok nu när jag kan göra det via mobilen medans jag gör andra saker. Jag hade aldrig kunnat tex ta hand om tvätten och läsa en riktig bok samtidigt. Så jag säger bara halleluja för ljudböcker 🙂

Just nu plöjer jag mig igenom Game of Thrones-böckerna. Jag är sååå fast och tar vara på varenda liten stund jag kan för att få lyssna vidare.

Småttingarna leker ute så jag tar vara på tiden när de är upptagna av sina lekar och sitter på trappan med en kopp kaffe och lurarna i öronen 😉

Som jag skrev i början så har jag en kod till er som är nya användare av BookBeat.

Ange kod mirka vid registrering HÄR så får ni en gratis månad för att testa deras tjänst 🙂

Koden är giltig fram till 30/9-17.


15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00