ANNONS

Ni lyfter mig ❤

/

Jag är enormt rörd av era senaste kommentarer! Tack för att ni lyfter mig när jag behöver det ❤ 

Många kloka ord som jag har tagit till mig och jag hoppas att även andra med dåligt samvete har läst och tagit till sig. Ingen förälder är perfekt men så länge man finns där för sina barn och gör sitt bästa av varje situation så är det bra nog. Det behöver verkligen inte handla om att göra fancy pancy-saker utan det viktiga är att finnas där för de. 

Inskolningen för Lilja och David går jättebra. Nu stannar jag med de ca en kvart innan jag åker hem och det har inte varit problem med varken att lämna de eller de timmarna de varit själva på förskolan 🙂 Jag ser att barnen trivs bra redan nu och är själv också väldigt nöjd med mitt val av förskolan 🙂 

Igår lämnade Jag, Thor, Nellie och Älva Jennifer till tåget och passade på att handla lite innan Linnea skulle plockas upp. Vi fick lite tid över efter affären så barnen fick leka en stund på en lekplats nära Gränby c 🙂

Jag hann även storstäda köket. Ett tråkigt jobb men såå skönt när alla ytor mm är ordentligt renskrubbade 🙂

Idag startade jag ett projekt som jag hoppas kunna avsluta innan helgen. 

Sågade en massa reglar och hade hjälp av Nellie, Älva och Oliver. 

Resultatet lär inte bli lika fint som i mitt huvud, jag är trots allt nybörjare på snickeri men vi har kul och så länge syftet med arbetet uppfylls så spelar inte utseendet något roll 😉 Jag måste dock köpa nya skruvar för nu tog jag det jag hade hemma och de är garanterat fel…

Peter och Kevin kom och hälsade på så jag passade på att försöka slöa en stund i soffan medans barnen var upptagna med lek och bus 😉

Min omtänksamma, fina Oliver ❤

Alice tjatar om att gå till skogen och plocka svamp. Finns det bra med kantareller i år? Jag har svårt att tänka mig det då det har regnat så lite…hos oss i alla fall. Jag har ingen aning om hur svamprika skogarna brukar vara här kring så jag kanske kikar in i de mera bekanta skogarna kring Björklinge när jag hämtar hem Selina som har sovit hos en kompis där 🙂 

Kram på er ❤

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00