ANNONS

Imorgon är det då dax igen

/

Tusen tack för er omtanke och alla olika tips ni kommit med ❤ Till veckan ska jag söka svar Ang stöd för anhöriga. Finns inte det så får det bli en kurator eller nåt. Jag behöver få prata av mig och tror att bara det hjälper mycket. Tyvärr så är det lite si och så för mig att få tid över att gå på samtal/möten och då prioriterar jag alla möten och måsten som har med barnen att göra. Men det löser sig nog på nåt vis 😉

Vi har haft fullt upp i helgen. Sista helgen innan vardagen kickar igång igen. 

I går ( lördag ) kom Emmelie och Niklas och vi åkte till slottsparken i Uppsala för att kolla på alla fina gamla bilar på en årlig american classic carshow:-) De större barnen ville inte hänga med och Selina åkte till en kompis så det blev Thor , Nellie, Älva, Lilja och David som hängde med 😉 

Vi gick runt och kikade på bilarna, lyssnade på Boppers och käkade glass 🙂  Linnea fick permis några timmar och följde med oss ❤

Till slut var det dags att lämna tillbaka Linnea och åka hem för att laga middag. Sedan tog jag med mig Jennifer, Alice, Älva, Lilja och David till Gränby c för att handla lite nytt till skolstarten. Idag var det ett gäng andra barn + De minsta som fick åka och handla. Även Linnea 😉 En ny skolväskan och lite nya kläder för barnen 🙂

Sist handlade vi på Ica och David var lycklig som fick åka i korgen 🙂

Nu sover alla nervösa barn. De är dock positivt pirriga i magen 🙂

Hej och hå….välkommen vardagen med alla sina måsten men också rutiner osv vilket behövs efter allt slappande hela sommaren 😉 

Kram alla ni fantastiska läsare ❤

35
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00