Imorgon är det då dax igen

Tusen tack för er omtanke och alla olika tips ni kommit med ❤ Till veckan ska jag söka svar Ang stöd för anhöriga. Finns inte det så får det bli en kurator eller nåt. Jag behöver få prata av mig och tror att bara det hjälper mycket. Tyvärr så är det lite si och så för mig att få tid över att gå på samtal/möten och då prioriterar jag alla möten och måsten som har med barnen att göra. Men det löser sig nog på nåt vis 😉

Vi har haft fullt upp i helgen. Sista helgen innan vardagen kickar igång igen. 

I går ( lördag ) kom Emmelie och Niklas och vi åkte till slottsparken i Uppsala för att kolla på alla fina gamla bilar på en årlig american classic carshow:-) De större barnen ville inte hänga med och Selina åkte till en kompis så det blev Thor , Nellie, Älva, Lilja och David som hängde med 😉 

Vi gick runt och kikade på bilarna, lyssnade på Boppers och käkade glass 🙂  Linnea fick permis några timmar och följde med oss ❤

Till slut var det dags att lämna tillbaka Linnea och åka hem för att laga middag. Sedan tog jag med mig Jennifer, Alice, Älva, Lilja och David till Gränby c för att handla lite nytt till skolstarten. Idag var det ett gäng andra barn + De minsta som fick åka och handla. Även Linnea 😉 En ny skolväskan och lite nya kläder för barnen 🙂

Sist handlade vi på Ica och David var lycklig som fick åka i korgen 🙂

Nu sover alla nervösa barn. De är dock positivt pirriga i magen 🙂

Hej och hå….välkommen vardagen med alla sina måsten men också rutiner osv vilket behövs efter allt slappande hela sommaren 😉 

Kram alla ni fantastiska läsare ❤

 1. Jag är helt säker alltså fullkomligt övertygad ATT DU GÖR ALLT DU KAN FÖR DINA BARN. Men det är praktiskt omöjligt att hinna med 13 barn även om några av dom är stora och självgående. Barn är barn och frågorna varierar med åldern. Jag tror det bästa vore om du fick lite hjälp finns det ingen möjlighet att få något läxstöd och annan hjälp några timmar varje dag? Har du kollat? vad i helsike gör barnens pappa deltar han inte alls?
  Tycker du borde kunna få lite hjälp så du slipper vara ensam med allt. Lycka Till

 2. Lina L skriver:

  Varför skall du kritiseras för det C,det är ju sanningen,
  korgen är för matvaror.

  1. C skriver:

   Man ser ibland hur folk kritiserar när andra skriver ”vettiga kommentarer” så det var därför jag trodde det.

   1. Lina L skriver:

    Man bryr sig inte om det C,har man skrivit ett snällt och vettigt inlägg
    och känner sig nöjd,blundar man för kritiken. 🙂

    1. C skriver:

     🙂

 3. C skriver:

  Ta inte illa vid dig, men jag har en vän som jobbar i en affär. Hjulen på korgen är gjorda för varor inte för att skjutsa barn i. De kan nämligen gå sönder.
  Oj oj oj nu kommer säkert många kritisera mig.

 4. Tackar min Gud att det blir rutiner igen,så rastlösa o mycket kiv o trams det varit sista veckan Åååå så himla skönt att dom äter ett mål i skolan oxå…för det tycker ALLA föräldrar ,det här med maten ,när ska vi äta,vad blir det för mat…det är ju det enda man gör lagar mat,plockar i o ur diskmaskinen Kram ❤️ Nu tar mig ett glas o firar att skolan börjat igen ….ska bara säga det till er som tycker att ”så säger man väl inte” alla nyinkomna o alla viatnameser som gör naglar ,massage medmera..dom tycker att barnen har för mycket lov/fritid här i Sverige

 5. Anita H skriver:

  Skriver under på det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..