Tagit lugnare idag

Idag har jag varit tvungen  att ta det lugnare. Nya kylen och en annan leverans skulle levereras mellan  kl.9 – 15. Kylskåp/frys kom på förmiddagen ( och jäklar så glad jag är över den! ).

Jag kunde få saker gjort hemma som jag halkat efter med och som har stressat mig en del medans jag väntade på paketleverans. Som aldrig kom Tyvärr hade det blivit nåt knas och får leveransen på måndag i stället. 

Jag klädde på de små så åkte vi och handlade nu när jag fick mera plats för matvaror  

Jag trodde att dagen skulle bli jobbig när 3 barn missade skolbussen i morse. Suck! Men faktisk så har den varit rätt skön. Jag har hållit en jämn nivå på humöret och känslorna. Det känns att det hjälpte mig en del att skriva om mitt mående. Jag ringde till och med till vårdcentralen idag för en tid hos en kurator. Fick inte tag på en men de ska ringa tillbaka vilket jag hoppas att de gör….

Jag uppskattar er omtanke för mig och barnen ❤ 

Jag har otroligt svårt att se att jag skulle ” gå in i väggen ” men vad vet jag egentligen om det…? Jag har ju aldrig varit där så då kan jag inte heller veta. Jag vill inte träffa väggen och jag ska se till att få hjälp från olika håll. För min skull och för barnens skull ❤ 

Vackra bilder är som balsam för själen. Jag älskar fina naturbilder och önskar att jag hade möjlighet att åka till alla dessa vackra platser

Med det säger jag godnatt ❤

 1. C skriver:

  Mirka får jag fråga en sak…
  På vardagarna vilken tid brukar du släcka sänglampan din?
  På vardagarna vilken tid ringer väckarklockan din?

 2. C skriver:

  Mirka får jag fråga…
  På vardagarna när brukar du släcka sänglampan din?
  På vardagarna när ringer din väckarklocka?

 3. AnnikaM skriver:

  Trist när någon sitter och svär åt de som gör blogginläggen

 4. Lina L skriver:

  Trist när folk sitter och svär åt de som gör inläggen

 5. Lina L skriver:

  Det är frågan Per J. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..