Smart shopping via Refunder.se

I ett annonssamarbete med Refunder.se

Idag är det ett riktigt höstväder, gråa moln, blåsigt och ruggigt. Har ni sett att löven har börjat ändra färg vilket i sig är riktigt fint men också ett bra tecken på att hösten är här. Flyttfåglarna har också börjat fly kylan. Ser dagligen massa gäss som flyr fältet. Barnen har redan börjat räkna ner mot julen och jag försöker bara lossas som att jag inte hör nåt sånt snack 😉

På tal om julen så började jag nätshoppa via refunder.se förra året när jag handlade julklappar till barnen. Och sedan dess har jag fortsatt att försöka handla på det viset.

Refunder.se är Sveriges största cashbacksite med hundratals butiker anslutna och för varje köp man gör via de anslutna butiker får man återbäring.

Det finns alla möjliga sorters butiker att handla från och alltid också bra speciella kampanjer där man tjänar lite extra 🙂

Jag passade på att beställa ett nytt löpband till mig själv. Jag har saknat mina löprundor som varit väldigt få detta år och mitt gamla löpband gick sönder i våras och hamnade bland soporna så jag har inte ens kunnat träna hemma. Nu känner jag att jag behöver komma igång och röra på mig för att det får mig att må bra. Jag har dock inte så lätt att ta mig ut och vintern är dessutom på väg så då blir det perfekt att kunna ta en powerwalk hemma när andan faller in 🙂

Som alltid när jag ska nätshoppa så kollar jag in utbudet hos Refunder och nu såg jag att Gymgrossisten var ansluten vilket var perfekt då de hade det löpbandet jag ville köpa.

Jag hade fått in lite återbäring från mina senaste köp vilket och återbäringen betalas enkelt och snabbt ut till ens konto när man så önskar.

Med andra ord så finns det verkligen inga anledningar till att inte handla via refunder 😉

Just nu har jag ett bra erbjudande för er!

Registrerar ni er HÄR och ange koden: MIRKA så får alla nya medlemmar 50 kr extra insatt på sitt bankkonto efter sitt första köp.

Dessutom så får de 10 som hinner registrera sig först 1 biobiljett, 1 frimånad på BookBeat samt dubbel återbäring på Refunder! Så det gäller att vara snabb 😉

 

  1. Jag tycker också Refunder är toppen. Försökte boka alla våra hotell under semestern via dem (booking.com finns ju där). Toppenbra.

  2. En M skriver:

    Det är ju bara det att mycket som du kan köpa på de anslutna ”firmorna” kan du få billigare nån annan stans.

  3. Madde skriver:

    Klart nu e jag äntligen registrerad

  4. Karin skriver:

    Typiskt, jag registrerade ju nyss ett konto där…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..