Måndag igen

Vilken ruggig dag det har varit idag brrr. Lilja och David var tillbaka till förskolan och de brydde sig inte det minsta av regn och rusk. De ville bara till förskolan och cykla och gunga. David kan inte trampa på cyklarna som finns där men det hindrar inte honom utan han kämpar på med cyklarna ändå och sparkar iväg dig på en. Han verkligen älskar att cykla. Det finns en som där rund gunga ( barnen kallar den för kinagunga? ) som också är populär hos barnen 🙂

Selina har blivit jätte förkyld och fick stanna hemma och kurera sig. Jag hämtade hem Linnea på permission och har sedan försökt jobba undan lite. På torsdag ska jag göra ett jobb i Stockholm som jag förberett mig inför. Löpbandet kom idag men jag hann inte få ihop den ännu. Jag drar i handbromsen och försöker att inte stressa mig själv för att hinna med allt. Har också fått tid till en kurator nu 😉 

David och Lilja tog tid på sig vid middagen och var sist kvar vid bordet för att de busade med varandra. 

David härmar Lilja på allt vilket hon tycker är jätteskoj 😀 

Det blev läxläsning för hela slanten sen. Engelska glosor för en, matte för en annan och so-läxa för den tredje. Jag slocknade direkt när jag nattade David och sov nästan 3 timmar 🙂 Välbehövligt. 

Nu har David intagit plats i min säng så vi sover väl vidare då 🙂

Kram ❤

 1. Åsa skriver:

  Måste ju bara säga att jag tycker att du är fantastisk, Mirka
  Jag är bipolär och lever med en livslång depression. Det bröt ut i ca 14 -årsåldern. Jag är glad att samhället i stort sätt är mycket mer upplyst idag än i början av 80-talet. Linneas mående började långt innan skilsmässan. Hennes diagnoser är där ändå och inte pga skilsmässa. Linnea kommer att klara sig igenom detta även om det är jobbigt nu.
  Att bli bekräftad för sina svårigheter, att bli sedd och lyssnad på är viktigt. Det vet jag att du gör för Linnea ❤❤❤
  Kram

 2. C skriver:

  När brukar du släcka din sänglampa på vardagarna Mirka?

  1. Har ingen pannlampa Oftast somnar jag 1-3 timmar med David sen är jag uppe 1-2 Tim och jobbar innan jag lägger mig på nytt.

   1. C skriver:

    Hur många timmar sover du sammanlagt på ett vardagsdygn?

   1. Maria skriver:

    Hur gör du Mirka för att få alla barn i säng på kvällen? Tycker själva läggningen har varit svår ibland fast jag bara har två barn, hur fixar du det? Du skrev att du somnar ett par timmar ibland när du lägger David, lägger sej de andra barnen själv under tiden? Är imponerad att du lyckas med detta då läggningen alltid varit det jobbigaste i vår familj. Kram!

    1. De 4 yngsta lägger sig samtidigt och Nellie, Älva och Lilja somnar på 2 röda. Resten klarar sig själva och brukar kolla en stund på tv eller så är de i sina rum. Vill de mig något så väcker de mig.

 3. Anonym skriver:

  Inte har då verkligen blivit lättar efter skiljsmässan . Du kan inte ha en bra relation med barnens pappa och dottern är på psyket. Knappast ett föredöme för andra mammor. Dessutom inte fast bostAd.

  1. Dotterns tillstånd är vanligt och ingenting som på något vis skall nedvärderas av dig. Min bostad är lika fast som vilken hyresrätt som helst.

  1. Kicki skriver:

   Alltså du anonyma vilka enormt korkade komentarer och elaka.
   Deras relation med varandra är deras ensak och dotterns mående kan vem som helst råka utför.
   mirka är en fin och stöttande mamma .
   Vet själv hur det är att ha barn som av olika anledningar och diagnoser inte mår bra.
   Så hatten av för dej Mirka och styrkekramar.
   Och du anonym kan ta och lägga ner gift pilarna.

 4. Lina skriver:

  Är själv uppvuxen med tolv syskon man hjälpte varann inge konstigt med det. Det blev människor av oss också , så Britta eller vad jag ska kalla dig ta dina åsikter o stoppa upp dom där solen aldrig skiner.

 5. My skriver:

  Sen finns det åtminstone två My. Jag o den My som behöve 2h för att komma iväg på morgonen.

  1. Fast ni har olika ip-adresser mm
   De här har samma ip och samma mail

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..