ANNONS

Konfirmation 

/

Hej hej på er 🙂 Vaknade nyligen upp i soffan där jag hade somnat med Nellie. Nu har jag flyttat mig själv till sängen som är mycket bekvämare 😉 

I morgon konfirmerar Benny sig, första barnet som gör det hos oss 🙂 Trots att Benny inte vill ha något firande mm så har det varit lite förberedelser inför dagen D. Igår ( torsdag ) åkte Jag, Benny och de små och handlade lite nya kläder till Benny- Jeans, en skjorta och en tröja. Någonting annat vägrade han och jag kan tycka att det blir bra då för en som annars alltid går i sina Adidas-brallor;-) 

I torsdags var jag i Stockholm och filmade in en reklamfilm tillsammans med Jessica Frej som man bla kan ofta se laga mat i tv4s morgon tv 😉  En rolig dag på alla vis och Jessica var en supertrevlig tjej som är grymt duktig på mat.

Lite vardagslyx att bli stylad av en proffs 😉


Men jag suger verkligen på att ta bra selfies  

Jag har varit duktig på att komma i säng tidigt de senaste kvällarna vilket har varit bra då jag har också blivit väckt oftare på nätterna.de flesta av barnen är förkylda men ganska lindrigt tack och lov. Victor och Selma har dock varit mera påverkade och fick stanna hemma från skolan. 

Ikväll åkte 3 av killarna till pappa för övernattning vilket de tyckte skulle bli så roligt 😉  Alice och Benny sover hos kompisar så det kändes ganska tomt hemma ikväll. Benny ska vara i kyrkan i Björklinge kl.10.15 och vi ska vara där först kl. 13 så det underlättade mycket att han sover hos kompisen 😉 

Nu ska jag sova vidare …

Kram ❤

32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00