Familjen Annorlunda m.m

Ikväll var det då säsongspremiär av Familjen Annorlunda 🙂 Man har på reklamen kunnat se oss med där och det stämmer delvis. Så här är det….

I slutet på 2016 spelades denna säsong in med 6 avsnitt och de 3 familjerna ni kunde se idag. I början på 2017 ville kanalen utöka denna säsong med 3 avsnitt dvs så att det skulle bli 9 avsnitt. Efter en del diskussioner mellan oss och produktionsbolaget gick vi med på att medverka i de 3 avsnitten. Så därav syns vi i reklamen och jag vet inte exakt när våra avsnitt visad men antar att det borde vara de 3 sista avsnitten  

Vissa tror att det var pga inspelningarna 2 av familjerna ( Nikula och Petterssons) hälsade på hos oss men det stämmer inte. 

I somras fick vi besök av dessa 2 familjer enbart för att vi har länge pratat om att ses och nu var fam P hos fam N och det passade för oss alla att ses 🙂 Jag lärde känna fam N för 1 år sedan och sedan dess har jag haft fin kontakt med de och vi har blivit goda vänner. Annika har jag kännt i flera år och träffat många gånger genom åren då det har inte varit pga FA vi träffats utan bara av ren vänskap 😉 

Annars då….? 

Jag mår mycket bättre efter mitt lilla ”ras”. Jag har börjat dra i handbromsen och släpper en del ” måsten ” för tillfället. Eller jag låter mig inte pressas av de. Jag har blivit bättre på att lägga mig tidigare för att få bättre sömn. Och därav också lite glesare inlägg för tillfället 😉 Även om viljan finns att skriva så kan det bli stressigt ibland och nu väljer jag att inte bli stressad. Jag vet att ni förstår ❤ 

Jag har även valt att släppa vissa saker som tagit mycket energi från mig. Jag accepterar att vissa saker kan jag inte påverka hur mycket jag än vill och har försökt göra under sommaren. I långa loppet så blir det ändå inte min förlust så jag slutar att banka huvudet i väggen ( vilket det känns att jag gjort ). 

Skolan fungerar jättebra för barnen och de har fått nya vänner. Det känns som att Älva har vuxit massor iom skolstarten 🙂 Igår hade Thor och Älva tandläkartid och Thor fick göra en ordentlig röntgen som visade att han saknar 2st tänder som aldrig kommer att komma efter mjölktänderna. Det är inte jätteovanligt och genetiskt. 

Jennifer har 4 kindtänder som saknas, Thor 2st och Oliver fick i sin tur en extratand som fick dras ut förra året. De yngre barnen har inte kollats ännu utan det görs i skolåldern så vi får se hur det är med deras tänder då 😉 

Idag kom Jennifers nya säng, en 140cm resårmadrass med medar. Otympligt som han att bära och det borde nog ha filmats när jag och Benny skulle bära upp madrassen till övervåningen 😀 En otymplig och nästan för bred madrass som knappt gick att trixa med i trappan. Jennifer som kollar på och skrattar så att jag började skratta och då tappar man ju all kraft. OMG så roligt det var och vi fick upp madrassen tillslut 😉 

Nu vill hon måla huvudväggen så det får bli en projekt inom kort 🙂 Hennes gamla säng ska monteras ner och skänkas bort. Det är ingen fel på varken sängramen eller den madrassen ( min gamla 160-säng ). Jag måste också hitta någon med en bil med dragkrok så jag kommer iväg till tippen för att kasta massa skit. 

I slutet på september är det en stor barnloppis här nära oss ( Dalby bygdegård 30/9 ) så jag måste nu sortera och märka alla de plaggen jag ska försöka sälja där. Då kanske jag blir av med en del kartonger hoppas jag 😉 

Kram på er ❤

 1. Therese skriver:

  Klara, du vinner verkligen ingenting på att näthata. Möjligen ger det dig tillfredsställelse för stunden att få trycka ned en annan människa. Du mår förmodligen inte speciellt bra eller är nöjd med ditt liv. Ta tag i det istället för att skriva elaka saker till andra anonymt på nätet.

 2. Klara, har ingen lärt dig att om man inte har nåt snällt att säga ska man hålla tyst.

  1. Wonna skriver:

   Du verkar lida av avund Klara, de är du själv som lider mest sådana ggr, byt kanal om du retar dig på programmet, enkelt och smärtfritt

 3. Malin skriver:

  SNÄLLA klara, posta en bild på dig själv så vi alla kan få bedöma!!
  För övrigt tycker jag att du är jättevacker Mirka! ❤️

 4. C skriver:

  Klara det låter som du har ett utseende som en skönhet.
  Själv hittar jag både det enda efter det andra felet på mig. Lägga pengarna på skönhetsoperationen, nej tack. Det är inte ens yttre som är kärlek, utan ens inre. Jag är jag, det är liksom bara att le när jag tittar mig själv i spegeln.
  Så nu Klara eftersom jag tolkar dig som en skönhet. Lägg ut ett foto på dig så man får se hur du ser ut. 🙂

 5. Mamma skriver:

  Klara, vilken underbar och kärleksfull människa du är. Det måste kännas helt fantastiskt att sprida så mycket kärlek. Att ditt motto här i livet verkar vara att få andra människor att mp bra. En stor eloge till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..