ANNONS

Mormors svamppaj, lyxfrulle m.m

/

Ibland är det roligt att lyxa till söndagsfrukosten lite extra vilket vi gjorde idag. Jag brukar oftast ha vattenmelon på helgerna men nu blev det mera frukt och nygräddade frallor också 🙂 


3 killar åkte till pappa igår och Jennifer åkte till sin kille så det kändes lite tomt vid bordet. 

Igår åkte Nellie, Älva, Lilja och David iväg med pappa ett par timmar och hade haft jätteroligt med besök på en 4H gård och en stor lekplats 🙂 Under tiden passade jag på att ta med mig Victor, Oliver, Alice, Selina och Thor till Gränby c för att köpa nya skor m.m. på vägen dit hämtade vi Linnea som också ville följa med. Det var helt galet vad mycket folk det var i Gränby   Värre än dagarna innan julafton! Undrar om det var Icas tårta som det bjöds på som drog så mycket folk … ? Galet i så fall 😀 Såg kön till tårtbitarna och sa till barnen aldrig att vi lägger tid på att köa där! Vi köpte glass istället 😉

Åkte hem och skiftade ungar. Hade idétorka på middag så till slut enades vi om pannkaksmuffins.

Ungarna älskar de men det behövs enormt många om alla barnen är hemma så det var perfekt att göra bara 2 satser nu 😉

I fredags bjöd jag på mormors svamppaj med trattkantareller i. Min mormor var hejare på all sorts svamp men jag håller mig tryggt till olika kantarellsorter 😉 

Supergott med sallad till 🙂 

Jag måste hitta tid till att besöka skogen en gång till i alla fall …

Till helgen lovades det sommarvärme med uppåt 20 grader varmt!!  Där ser man….nån som fått känna av denna värme? Igår var det grått grått och grått med regn till och från. I för sig så är det väl så sommaren har sett ut 😀 Idag börjar dagen med en grå himmel….

Vi ska nog ha en liten playdate med Carola innan pojkarna kommer hem. Vad ska ni hitta på idag?

Kram ❤

22
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00