ANNONS

Ett steg tillbaka 

/

Dagarna går i rasande fart trots att man inte gjort nåt jättespeciellt. De små vardagliga göromålen och lite möten på det är mer än nog just nu. 

Förkylningarna härjar bland barnen och just nu är Alice och Selina ganska sänkta i det. Jag har klarat mig undan än så länge, har bara mina känningar av uvi som jag fortfarande tampas med.  

Jag har en låg period och då tar jag ett litet steg tillbaka och är i min egen bubbla. Tar mig tid att samla på nya krafter. Orkar inte riktigt vara social och svarar inte på flertalet samtal/sms jag får. 

Idag var jag på ett morgonmöte som var viktigt och därefter åkte jag till Carola för vår insta-live. Det kändes bra trots att jag hade gärna velat dra nåt gammalt över mig. När jag skulle åka hem upptäckte jag att min tröja var ut och in

Jag skulle ha åkt till Stockholm för en dejt med Mona och Eva från cancerrehabfonden men det gick inte att få tiden att gå ihop tyvärr. Jag hade behövt lite Mona-pepp just nu men vi ses snart igen.

Det var halt ute imorse och jag insåg att det är verkligen dags att boka tid för däckbyte. Har inga vinterdäck och tänkte att det borde väl räcka med att köpa däck utan fälgar och använda sommardäckens fälgar. Billigare så, har ju julen bakom hörnet och däck är svindyrt. Men så gick det inte att göra utan jag är tvungen att köpa däck med fälgar och då blev det lilla kalaset mycket dyrare än jag tänkt mig 🙁 Suck! Inte så att humöret steg direkt. 

Fick tid för däckbyte till nästa onsdag så får ta det extralugnt till dess…

Eftermiddagen var lugn och barnen lekte med sitt så jag fick dona ifred med middagen mm. De små fick avsluta kvällen med en stund framför datan och youtube 😉


Jag har varit duktig och äntligen fått fram alla vinterkläder och fått undan sommarjackorna Nu är det bara vinterskorna som ska rotas fram.


Oliver är villig att hjälpa till så vi tar nog itu med det imorgon

Testade ta en porträtt-foto på Linnéa med min nya mobil som hastigast igår


❤️

En på mig med , trött och jävlig


Nu ska jag krypa ner i sängen som har invaderats av Alice som på nåt vis lyckas ta över hela sängen som är 180cm  bred Hoppas att ingen annan unge vaknar under natten och vill sova bredvid mig för då får jag problem 😉

Kram ❤️

57
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00