Julklappstips mm

Ett annonssamarbete med EATsweden.se/SPAsweden.se

Jag tänkte börja med lite julklappstips nu inför julen. Tycker själv att det är jättesvårt att hitta julklappar till vissa människor och blir så glad när jag hittar bra tips på nätet som räddar mig från detta dilemma 🙂  Så när jag hittar sånt jag tycker är bra tips tänker jag dela av mig av det 😉

Jag önskar att jag hade fått samarbetsförfrågan om dagens tips lite tidigare för det hade även kunnat bli en perfekt present till pappan nu till farsdag. 

Anna Benson är författarinnans som har bl.a. gett ut Rosa kokboken i samband med rosa bandet-kampanjen och nyligen kom hennes bok Blå kokboken ut. 

Anna ger även ut andra böcker och det är de jag tipsar om idag…

Anna gör sedan 12 år boken EATSweden. 

I den listar de ut 12 väldigt bra restauranger i olika regioner (Stockholm, Göteborg och Skåne) och med boken går man 2 för 1. 

Det finns sammanlagt fem böcker, EATSweden Stockholm, EATSweden Skåne, EATSweden Göteborg, EATSweden Stockholm Vego och SPASweden. 


EAT-böckerna har ett värde på 3000 kr vardera. Och med boken får man gå 2 för 1 på 12 topprestauranger. 

SPA-boken har ett värde på 7000 kr och med boken får man 2 för 1 entré + ett unikt erbjudande på varje anläggning allt från övernattning till massage. Böckerna är perfekta  till någon som typ har allt. Ingen blir ledsen för 12 middagar eller 12 spa-upplevelser.  Jag hade direkt flera tänkbara att ge nån av böckerna till i julklapp 🙂

Jag har dessutom fått en rabattkod till er som fungerar oavsett bok och site 🙂

EATsweden – böckerna hittar ni HÄR

SPAsweden – boken hittar ni HÄR

Ange koden trettonbarnsmamma så får ni 50kr rabatt 🙂

( Pris per bok innan rabatt: 395kr )

Jag vet att böckerna säljer slut varje år så först till kvarn … 😉
Idag är det regn och rusk ute. Det ”lovades” snö men vi har regn just nu i alla fall. Och snön får gärna komma efter onsdag 😉

Låg länge kvar i sängen och gosade med Lilja och David. En långfrukost på det 🙂 


Ser ni att jag har äntligen hittat en ny duk 😉 Har letat och letat efter en duk men inte hittat en jag tyckt om först förra helgen när jag och Carola var på Citygross och handlade. Jag visste inte ens att de sålde vaxdukar Men där hittade jag denna duk som föll mig i smaken. 

Igår fick barnen tacos. 


Själv åt jag nåt mycket godare 😉


Jag skulle göra råraka men hade slut på potatis men löjromsmacka var inte fy skam heller 😉

Nu har småttingarna pärlat klart och hälften ligger kvar på golvet så städa nästa … senare tänkte jag baka bullar 🙂

vad hittar ni på idag?

Kram ❤️

 1. Anonym skriver:

  Helt otroligt vilken gnällig läsarkrets…kan det vara så att det är här man går in, för att klaga och tillrättavisa? Nåja Bloggen är stor och går bra ,så det verkar vara ett stort behov av det .

 2. Ida skriver:

  Varför är det alltid dagisnivå på kommentarerna nuförtiden? Så löjligt av er att hålla på dag ut och dag in.

 3. Varenda gång jag ser en bild på dina löjromsmackor tänker jag att det ska vi har här hemma en dag. Sen glömmer jag bort det till nästa gång du lägger upp en bild på såna. Fortsätt med det så kommer jag nog få till några smarriga mackor i framtiden. 😀

 4. Sandra skriver:

  Fy för Lätta! Rekommendera inte nån levande varelse att äta det rävgiftet. Innehåller bara konstgjorda kemikalier. Håll er enbart till Bregott.

  1. Monki skriver:

   Lätta ska man definitivt inte äta. Palmolja ska man enligt livsmedelsverket absolut välja bort. Cancerframkallande och skadar bl a njurarna. Läser man sedan innehållet på en Lätta-paket blir man nästan mörkrädd. Som första ingrediens finns vatten!! och som andra då den farliga palmoljan. Skulle jag inte servera någon levande varelse.

 5. Karin skriver:

  Om boken säljer slut varje år förstår jag inte varför man köper reklam hos en massa bloggare. När det gäller mat finns det andra billigare böcker med betydligt fler och billigare restauranger.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..