ANNONS

Satt morgonkaffet i halsen

/

Ligger i sängen och brottas med 3 ungar. Alice sover oftast hos mig och nu har både Lilja och David vaknat ledsna och velat ligga hos mig. Förra natten var det de 3 barnen och Nellie och då sov jag som en kratta absolut ytterst vid sängkanten. Tanken att överge min säng och gå och lägga dig i nån av ungarnas säng fanns där men jag var för trött för att orka kliva upp 😉 De båda småttingarna är i en period där de vaknar sent på kvällen och är oroliga och vill vara nära mig och jag kan inte då neka de en plats bredvid mig ❤️

Imorse startade jag med en kopp kaffe i hopp om att vakna någorlunda till liv innan ungarna vaknade. Kollade igenom Instagram och såg att jag fått ett pm där. Öppnade meddelandet som kom från någon okänd person och jag möttes av mitt livs första dickpic  Och där satt jag morgonkaffet i halsen rejält. Människan fick ett svar i form av några bilder som beskrev ganska väl vad jag tyckte om hans bild…


Jag och Carola pratade lite om detta när vi körde insta-live och är helt eniga, precis som typ alla kvinnor vi känner, om att vissa killar har då en kraftigt overklig syn på sina ”paket” och är helt ute och cyklar om de tror att deras bilder som kommer helt oönskat skulle vara uppskattade av kvinnor. De borde veta om alla diskutioner som kvinnor har om dessa killar och deras bilder och att snacken är långt ifrån smickrande 😀 Stackars dumskallar som inte fattar bättre. Jag kan knappt ens bli irriterad utan bara skratta …. Lärdom nr.1 för dessa stackare:  Det är inte k**en som gör mannen så behåll era bilder ( som oftast inte ens är på deras egna paket )  och skärp er och väx upp! Ska ni någonsin ha en chans hos en kvinna så är ni åt helvete fel och cyklar.  

Jag trodde jag var för gammal för sånt här

Jag var orolig över hur vägarna skulle vara på morgonen då det snöade igår kväll. Jag hade däckbyte inbokat om ville kunna köra in till Uppsala för det. Tack och lov så snöade det inget under natten och även om det var halt ute så fanns det inga snödrivor. Så jag vågade mig iväg väldigt försiktigt och kom helskinnad till Bildemo. Fick nya däcken på och valde att lämna in sommardäcken på däckhotell vilket jag inte kommer att ångra. Så skönt att slipa släpa med de hem 🙂 


Åkte vidare till Maxi för att köpa med mig frukost till Carola. Vi hann planera exakt vad vi skulle ta upp för punkter under liven. Vi kör mycket oplanerat men försöker alltid ha i alla fall ett par bestämda saker att prata om per live-sändning. Sen blir man lite styrd av frågor som kommer också. Det är jättekul och vi börjar känna oss mera varma i kläderna nu 😉  

Jag brukar alltid ila iväg så fort vi är klara och idag var ingen undantag då jag skulle möta upp Linnéa för ett möte hos unga vuxna. Efter maten har handlat om läxläsning och mera läxläsning. Öva på glosor med 2 barn, göra NO läxor och träna inför historieprov. Idag tog läxorna mer tid än de brukar och huxflux var det läggdags för de små. 

Tack för era julklappstips ❤️ Många bra förslag som jag ska kolla upp. Kul att få tips om såna sällskapsspel som jag aldrig hört talas om för då vet jag vad jag ska titta närmare på 🙂 Det finns ju otroligt många spel i affärerna och man har inte direkt tid att kolla igenom alla i förhoppning om att hitta nån man kanske tycker kan gillas av barnen. Jag älskar sällskapsspel 🙂

Kram ❤️

16
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00