Tillbaka till livet ❤️

I samarbete med CancerRehabFonden

Som många av er vet så samarbetar jag helt ideellt med CancerRehabFonden.se sedan länge och nu vill jag sprida deras nya viktiga kampanj i hopp om att samla in pengar som går till de som har varit drabbade av cancer och är på väg tillbaka till livet. Det är fantastiskt att övervägande av de drabbade idag blir fria från sin sjukdom men oerhört många av de behöver stöd även efter sjukdomen. Och då finns CancerRehabFonden där man kan söka om en plats till något av deras rehabiliteringsprogram. Läs mera om det HÄR

I början på november lanserade CancerRehabFonden kampanjen ”Hur många känner du?” för att uppmärksamma vikten av rehabilitering efter en cancersjukdom. Kampanjen syftar till att folk ska tänka till över hur många personer man har i sin omgivning som fått en cancerdiagnos. Då förstår man förhoppningsvis också hur viktigt det är att de som behöver rehabilitering ska få möjlighet till det.

Resan tillbaks efter en cancersjukdom kan vara svår  och alla som behöver rehabilitering efter en cancersjukdom bör ha rätt till det
Genom att swisha lika många kronor som antal personer man känner som drabbats av cancer, vill CRF samla in pengar som gör att fler får den rehabilitering de verkligen behöver.


Tillsammans kan vi göra stor skillnad ❤️

Swishnummer (90-konto) – swisha till 900 20 64

Sprid gärna budskapet på era sociala medier ❤️

P.S. Jag vill också tipsa er om att lyssna på en låt av Moa Lignell som hon skrivit och där alla intäkterna går till CancerRehabFonden

  1. Emma skriver:

    Bra engagemang! Behövs mellan alla kommersiella samarbeten… Men, den bannern som är på högersidan på din blogg för det här, går den inte att flytta liiiiite? Just nu täcker den ca tre bokstäver i högerkanten hela tiden, vilket gör att jag måste ha din bloggtext i underkant. Oftast läser en ju i överkant av skärmen…. Hellre en ”annons” som en måste trycka bort än en som är konstant ivägen. Det blir ju lite mer irriterande effekt än att den hela tiden syns och hamnar i undermedvetandet.

  2. Jag har köpt två armband ifrån dem ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..