Bästa sms:et i morse

Jag somnade bredvid David under nattningen och vaknade med ett ryck flera timmar senare. Trodde att jag hade försovit mig och det tog en stund innan jag förstod att det var fortfarande kväll 😀 Jag blir alldeles stel i kroppen av att ligga länge i hans växasäng då jag inte kan sträcka ut mig helt i den men det är samtidigt så gosigt att somna där.

David är busfrön själv och testar gränserna 100 gånger om dagen men han är samtidigt också så kramig och omtänksam 🙂

Han kommer ofta från ingenstans och putar med läpparna för att få en puss och älskar att sen busa till det ❤️ Han kan vara lite hårdhänt ibland utan att riktigt förstå det men så fort han förstår att nåt inte var riktigt ok så ger han en kram och säger förlåt. Har nog aldrig tidigare haft en unge som har varit så generös med ordet förlåt utan att missbruka det.

Idag avverkade vi äntligen Liljas 4-årskontroll på BVC som gick jättebra. Besöket skulle ta 30-45 min och vi var klara på 19 min 😀

Lilja skulle visa om hon kunde räkna ( till 3 iaf var önskemålet ) och jag stoppade hennes räknande när hon kom till 20. Hon skulle visa att hon kunde färger och så rabblade hon gul, yellow, rosa, pink, blå, blue, grön, green, röd,red, lila, purple… Ja, hon kunde de alla 😀

Gå på en streck på golvet och hoppa på ett ben var inga problem och inte heller att kolla synen. Hon är liten men följer sin egen kurva precis som hon ska 🙂

Har nog aldrig haft så enkla BVC-besök som med Lilja, hon bara gör det hon ska, tar sin klistermärke och sen är hon nöjd 😉

Jag har varit till frissan idag och klippt topparna. Vågade inget mer än så denna gång..

Ingen större skillnad förutom att det är 5-7 cm kortare …

I morse vaknade jag till det efterlängtade sms:et! Äntligen är väntan över efter att ha gått över tiden med 11 dagar

Emmelie och Niklas har fått deras bebis ❤️

En liten dotter ❤️ som jag och alla nyblivna mostrar och morbröder längtar efter att få träffa snart .

Nu ska jag sova, imorgon kör jag och Carola vår insta-live igen Live kl. 12-13 men den går att titta på under 24 tim för er som inte kan just när vi gör det mirkaochcarolalive

Kram ❤️

 1. skriver:

  Hur många kusiner har dina barn på din sida?
  Hur många kusiner har dina barn på pappa Peters sida?

 2. skriver:

  Har David någon gång klipp håret?

 3. Ann skriver:

  Tänkte på er live sändning, ni har inte tänkt att ha ett ämne varje gång som ni diskuterar och pratar om. Ni är härliga människor men det känns lite som ni pratar om allt och inget. Är det tänkt så?

  1. Det är tänkt att vi ska ha ämnen men vi hamnar lätt på villospår så fort det kommer en fråga

  1. Malin skriver:

   Jag tror att det skulle vara lättare att få struktur på det om de gjorde podd och inte live. Tyckte det var jättesnurrigt att lyssna när jag inte såg frågorna som dök upp på skärmen, men de hoppade mellan att svara på dessa och att prata om annat. Jag lyssnade bara på första avsnittet och jag kan inte sitta och titta och lyssna samtidigt, lyssnar när jag jobbar, med telefonen i fickan och det går åt en massa surf och kopplar bort då och då när mottagningen är dålig. Men skulle nog bli en trogen lyssnare om någon kunde förbarma sig över dessa två underbara donnor och hjälpa dem att göra podd istället.

 4. Susanna skriver:

  Jösses, känns som du har BVC och saker varje dag, är imponerad av din ork. Jag har två barn och blir helt svettig av att åka runder på BVC och liknande!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  1. Ja just nu är det nåt samtal el dyl inbokat nästan varje dag men snart är de avklarade tack o lov

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..