ANNONS

Bästa sms:et i morse

/

Jag somnade bredvid David under nattningen och vaknade med ett ryck flera timmar senare. Trodde att jag hade försovit mig och det tog en stund innan jag förstod att det var fortfarande kväll 😀 Jag blir alldeles stel i kroppen av att ligga länge i hans växasäng då jag inte kan sträcka ut mig helt i den men det är samtidigt så gosigt att somna där.

David är busfrön själv och testar gränserna 100 gånger om dagen men han är samtidigt också så kramig och omtänksam 🙂

Han kommer ofta från ingenstans och putar med läpparna för att få en puss och älskar att sen busa till det ❤️ Han kan vara lite hårdhänt ibland utan att riktigt förstå det men så fort han förstår att nåt inte var riktigt ok så ger han en kram och säger förlåt. Har nog aldrig tidigare haft en unge som har varit så generös med ordet förlåt utan att missbruka det.

Idag avverkade vi äntligen Liljas 4-årskontroll på BVC som gick jättebra. Besöket skulle ta 30-45 min och vi var klara på 19 min 😀

Lilja skulle visa om hon kunde räkna ( till 3 iaf var önskemålet ) och jag stoppade hennes räknande när hon kom till 20. Hon skulle visa att hon kunde färger och så rabblade hon gul, yellow, rosa, pink, blå, blue, grön, green, röd,red, lila, purple… Ja, hon kunde de alla 😀

Gå på en streck på golvet och hoppa på ett ben var inga problem och inte heller att kolla synen. Hon är liten men följer sin egen kurva precis som hon ska 🙂

Har nog aldrig haft så enkla BVC-besök som med Lilja, hon bara gör det hon ska, tar sin klistermärke och sen är hon nöjd 😉

Jag har varit till frissan idag och klippt topparna. Vågade inget mer än så denna gång..

Ingen större skillnad förutom att det är 5-7 cm kortare …

I morse vaknade jag till det efterlängtade sms:et! Äntligen är väntan över efter att ha gått över tiden med 11 dagar

Emmelie och Niklas har fått deras bebis ❤️

En liten dotter ❤️ som jag och alla nyblivna mostrar och morbröder längtar efter att få träffa snart .

Nu ska jag sova, imorgon kör jag och Carola vår insta-live igen Live kl. 12-13 men den går att titta på under 24 tim för er som inte kan just när vi gör det mirkaochcarolalive

Kram ❤️

33
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00