Amning och bröstpumpar

I annonssamarbete med Apoteket

Amning och diskussioner kring detta ämne är återkommande och då framförallt om det är okej eller inte att amma offentligt. Jag personligen tycker att det är självklart okej och har själv gjort det vid behov. Vad tycker ni? Är det helt okej att amma offentligt eller blir ni provocerade av det?

Jag har 13 barn och jag har kämpat med amningen med 11 av barnen. Det har tyvärr aldrig fungerat så bra som jag hade önskat men under tiden jag har kämpat har jag haft en stor hjälp av en bröstpump. Jag har tex haft barn som har haft svårt att få bra tag i bröstet och då har en bra bröstpump varit en stor räddare i nöden för mig. Jag kunde lätta på trycket och samtidigt spara mjölken och ge senare. Samma sak när tvillingarna var små och inte ett dugg synkade vilket betydde att de åt i skift. Då kunde jag pumpa ut mjölk mellan bebisarnas amning och spara mjölken till senare. Att amma kan vara tufft men också värt att kämpa för och en bra bröstpump är alltid väldigt bra att ha till hands.

Medela är ett familjeägt företag i Schweiz och har under sina mer än 50 år på marknaden blivit en internationell tillverkare av tekniskt avancerade bröstpumpar och medicinsk sugteknik. Medela främjar mammors och barns hälsa genom att ge bättre tillgång till bröstmjölkens viktiga fördelar. Amning ger inte bara rent näringsmässiga fördelar – den skyddar också barnet mot infektioner, reglerar och stärker de fysiologiska systemen hos både mamma som barn och underlättar anknytningen mellan dem.

Det här är Medelas minsta och lättaste bröstpumpar – Medela Swing. En elektrisk pump med 2-fas teknik som är effektiv och bekväm med en kraftfull, liten motor och en brösttratt med en god passform. Detta hade blivit mitt val av bröstpump om jag hade fått ett till barn 😉

Apoteket har just nu en kampanj (enbart online) på Medelas bröstpumpar.  20% rabatt fram till 31/12.

Klicka er in på Apoteket och se deras kampanj HÄR

För att komma direkt till just Meddela Swing – klicka HÄR

 

I annonssamarbete med Apoteket

 1. skriver:

  Pumpen finns till bättre pris på apotea..

 2. Laila skriver:

  Jag har alltid ammat precis där jag vill och jag har aldrig fått någon konstig kommentar av det =) Tvärt om =) Men jag gillar alltid att lägga en liten duk över axeln så att platsen blev lugn och lite avskärmad för bebisen =)

 3. Linn skriver:

  Så bra pump!! Hade den till min trea, super nöjd

 4. Marie skriver:

  Det viktiga är väl att barnet får lugn och ro när det äter, inte var? Känner man att barnet mår bra av att äta i stökig miljö får ju mamman ta det ansvaret.
  Barnen har inget eget val…

 5. Susanna skriver:

  Klart det är okej att amma offentligt! Ska vara en självklarhet. Nu gjorde inte jag det särskilt ofta eftersom jag kände mig obekväm. Men självklart ska man få det!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..