ANNONS
Integritet på Tailsweep

Amning och bröstpumpar

/

I annonssamarbete med Apoteket

Amning och diskussioner kring detta ämne är återkommande och då framförallt om det är okej eller inte att amma offentligt. Jag personligen tycker att det är självklart okej och har själv gjort det vid behov. Vad tycker ni? Är det helt okej att amma offentligt eller blir ni provocerade av det?

Jag har 13 barn och jag har kämpat med amningen med 11 av barnen. Det har tyvärr aldrig fungerat så bra som jag hade önskat men under tiden jag har kämpat har jag haft en stor hjälp av en bröstpump. Jag har tex haft barn som har haft svårt att få bra tag i bröstet och då har en bra bröstpump varit en stor räddare i nöden för mig. Jag kunde lätta på trycket och samtidigt spara mjölken och ge senare. Samma sak när tvillingarna var små och inte ett dugg synkade vilket betydde att de åt i skift. Då kunde jag pumpa ut mjölk mellan bebisarnas amning och spara mjölken till senare. Att amma kan vara tufft men också värt att kämpa för och en bra bröstpump är alltid väldigt bra att ha till hands.

Medela är ett familjeägt företag i Schweiz och har under sina mer än 50 år på marknaden blivit en internationell tillverkare av tekniskt avancerade bröstpumpar och medicinsk sugteknik. Medela främjar mammors och barns hälsa genom att ge bättre tillgång till bröstmjölkens viktiga fördelar. Amning ger inte bara rent näringsmässiga fördelar – den skyddar också barnet mot infektioner, reglerar och stärker de fysiologiska systemen hos både mamma som barn och underlättar anknytningen mellan dem.

Det här är Medelas minsta och lättaste bröstpumpar – Medela Swing. En elektrisk pump med 2-fas teknik som är effektiv och bekväm med en kraftfull, liten motor och en brösttratt med en god passform. Detta hade blivit mitt val av bröstpump om jag hade fått ett till barn 😉

Apoteket har just nu en kampanj (enbart online) på Medelas bröstpumpar.  20% rabatt fram till 31/12.

Klicka er in på Apoteket och se deras kampanj HÄR

För att komma direkt till just Meddela Swing – klicka HÄR

I annonssamarbete med Apoteket

22
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00