Förberedd

Lilja äter lite kvällsyoghurt…

Måste vara lite förberedd …

 1. Annika skriver:

  Haha papper som papper. Vi kör också toapapper när hushållspapper tar slut. Och när valpen var liten var det alltid toapapper i köket. För att vi skulle kunna spola ner upptorkat kiss som kom hör o dör.

 2. Lena M skriver:

  Verkligen träffande med toarullarna 😀 😀

  Mirka, du är en fantastisk mamma. <3 Så mycket kärlek ger du alla barnen och så orkar du ta hand om allt ensam. Glöm dock inte att be dina nära och kära om hjälp ibland. Du måste ta hand om dig själv också.

  Önskar dig och din fina familj en riktigt GOD JUL <3

 3. anne skriver:

  Hej på dej.
  Ja det är en stadig kamp.
  Men på gott å ont
  Nu har du valt att få så många barn. .du och din dåvarande. Antar att de större barnen sköter mkt själv
  Dom verkar så väluppfostrade och härliga. Du är en stark kvinna och på samma gång enormt tålamod. Jag vet inte. .känner dej inte men det verkar så.jag är själv ensam stående sen många år.
  Vill önska dej och dina en riktigt god jul bara.

 4. Anonym skriver:

  Så härligt med en blogg som visar den verkliga verkligheten ! Inget tillrättalagt med stylade och poserande barn i ett hem som ser ut som hämtat ur en möbelkatalog … Det tyder tyvärr på en bristande självkänsla att behöva visa upp en sån fasad tyvärr ! DU är helt fantastisk Mirka !!!!

  1. Millie skriver:

   Håller med! Skönt att slippa stylade proffsbilder och istället få se vardagen. Som den är! Att inte ”alla” måste ha eoslampor, marmorbord, mässing och vitt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..