ANNONS

Julfirandet

/

Hoppas att ni har haft det skönt under julfirandet 🙂

Vi har haft det jättebra och verkligen supertrevligt med min familj. Mycket folk och egentligen ganska trångt men det gjorde att det var bara ännu mysigare 🙂

Jag klev upp i ottan och gjorde klart frukosten innan jag väckte alla som fortfarande sov. 6 stora barn skulle ju åka kommunalt till Märsta då de inte fick plats i bilen och eftersom bussarna från oss inte går så ofta, och ännu mera sällan på helgerna så fick de åka redan kl. 9.10 hemifrån. Tåget gick kl. 11.12 så de fick vänta en stund vid stationen. Resten av oss började vår färd kl. 10 och vi var framme i Märsta och min bror Mika strax före kl. 11. Strax efter oss kom min syster med barnen och jag åkte och hämtade de stora barnen vid tåget. När vi var tillbaks till brorsan hade även min mamma och ”pappa” hunnit komma dit. Det dröjde inte länge innan min lillebror med familj kom och alla var samlade 🙂

De mindre barnen lekte runt och märktes knappt av och de större barnen invaderade soffan.

Kusin-och mostermys ❤️

<<< Nästan alla kusiner samlade ❤️ De 3 äldsta kusinerna saknades dock.

Syskonen ❤️

Och så blev det äntligen dags för julklapparna till barnens förtjusning. Oliver fick äran att dela ut. En fika på det satt fint. Min lillebror Tony var så stolt då han med sina 2 barn hade på morgonen bakat kanelbullar och han tjatade på alla att äta bullar 😀

Min älskade syster ❤️

Till slut var det tyvärr dags för oss att börja åka hemåt så att barnen fick öppna sina klappar som var hemma och väntade. Jag åkte före de som skulle ta tåget för att hinna hem och släppa av barnen som åkte med mig och åkte jag till Uppsala för att hämta de som kom med tåget. Nellie var överlycklig då hon fick åka tåg istället för Selina som behövdes hemma för att passa de mindre medans jag hämtade barnen.

Alla barnen hade haft en härlig dag hos min bror och tyckte att det var rätt beslut att åka dit istället för att fira själva hemma 🙂

När alla var hemma igen så satte vi oss i vardagsrummet och Victor började dela ut julklapparna. Efter en stund blev Linnea lite otålig och började hjälpa honom 😉

Alla satt fint och tog emot sina julklappar och när den sista var utdelad blev det 10 minuters kaos när alla slet upp sina klappar 😀 Jag försökte fånga skräp så gott det gick.

Glada barn = glad mamma

Jag fick också några julklappar av barnen 😉

Jag röjde bort allt skräp och de små började leka med sina nya leksaker. Några större barn och jag hjälptes åt att skruva ihop, sätta i batterier osv. Barnen lekte och lekte och det blev en sen kväll för alla. Jag somnade nog innan huvudet hann träffa kudden 😉

Idag blev det en betydligt lugnare dag. Jennifer åkte till sin kille och barnen har varit upptagna med sina nya saker. De fick nya sällskapsspel och har redan hunnit spela ganska mycket. Vi har byggt pussel både en och flera gånger 🙂 Jag har städat och sorterat all skräp så det är klart att kastas nästa gång jag åker och handlar.

Det blev lite mera julmat idag men sen får det räcka!

Jag fick en jättefin bukett hem i fredags med amaryllis i knopp. Från Tailsweep – tusen tack alla fina på kontoret Idag har den blommat ut så fint så

Oliver fick 3 olika lådor med experiment som vi har jobbat med ikväll , jätteroligt 🙂

Imorgon kommer Emmelie med fam igen men det blir inte julmat då utan tacos .
Nu
hunnit somna ett par gånger medans jag skrivit så det är bäst att få iväg inlägget och sova 😉

Kram ❤️

92
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00