Mitt i natten

Vi fick oss en lång sovmorgon i morse, jag vaknade först av alla strax efter nio och David sov ända fram till tio vilket måste vara rekord för honom. Det kommer bli svårt att få ordning på tiderna till nästa vecka Fast det har varit skönt att strunta i rutinerna måste jag få säga. Vi har kollat på film varje kväll tillsammans och haft det mysigt. Vissa kvällar har Lilja och David somnat då i famnen och andra kvällar har de lätt hållit igång till efter klockan 22 för att sen snabbt och enkelt somna i sina sängar.

Idag har jag hälsat på Linnea en stund. Hon mår bättre och blir nog snart utskriven. Jag har också rensat i tvättstugan vilket jag har velat göra länge men bara inte orkat ta tag i det. Jag viker ungarnas kläder där och mina egna, Nellies, Älvas, Liljas och Davids kläder bär jag sedan bort till våra garderober/byråer. Jag viker även de större barns rentvätt och lägger de i högar på hyllor som finns inne i tvättstugan. Tanken är att de sedan ska ta sina höga till sina rum och rätta platser. Det funkar tyvärr inte så bra med den tanken! Deras högar växer och de tar dagens plagg ur sina högar och högarna tappar direkt den ordningen jag hade gjort. Ibland sker det under och de tar undan sina högar där knappt några kläder längre är vikta som de var från början och jag har tröttnat på att tjata också. Jag förstår delvis att det är enklast för de att ha sina kläder nere i tvättstugan men allt får inte plats tyvärr. Idag rensade jag igenom alla kläder och högar och just nu är det bra ordning där inne igen….om inte så för en kort stund

Det var en fullpott att köpa nya sällskapsspel till julklapp för jäklar vad det spelas olika spel på dagarna!

Det här innehåller 50 spel och hittills har vi spelat max 10 olika spel ur det. Fia med knuff är allas favorit. Stora som små spelar det tillsammans 🙂

De lite större barnen är också förtjusta i 4 i rad-spelet.

Bamse-spelet gillas av de mindre tjejerna 🙂

Jag måste köpa hem ännu mera spel.

I morgon åker vi till Carola, ungarna får leka och vi kör vårt insta-live. Jag måste nog ställa klockan på ringning så jag inte försover mig …

Snön lyser med sin frånvaro vilket jag tycker är faktiskt jättetråkigt 😉 Har haft en hel del regn och rusk de flesta dagarna. Idag sken solen en stund men framåt kvällen kom regnet igen.

Hur har ni haft det de första dagarna på året?

Nu säger jag godnatt och försöker somna ….

Kram ❤️

 1. Anna -Stina jag menar exakt så. Som förälder lägger man ribban. Och du L vem är du? Du går alltid i försvar för P. Han träffar ju barnen en helg i månaden det har han ju berättat själv. Och jag förstår barnen fullt ut om de har annat att göra än att vänta på honom.

 2. P skriver:

  Ju äldre barnen blir desto viktigare blir kompisar. Jag slutade att åka till min pappa som 12-åring. Inte alls för att jag inte ville umgås med honom men kompisar o andra aktiviteter blev viktigare
  Inget konstigt alls

 3. Biggan skriver:

  Susanne
  Jag förstår ändå inte tycker dom skulle sakna en pappa som förr i alla fall var mer
  närvarande det är ju oxå mycket barn vill h hjälp med som kanske inte en mamma kan

 4. Här har vi snö så det räcker och bli över, ca 80 cm är det nog. Hoppas ni får lite snö snart så barnen får leka lite vinterlekar.

 5. Är väl inte så konstigt att barnen inte vill hänga upp sin tillvaro och planer på att pappa ska dyka upp? Hur tror du det känns som barn att en tidigare högst närvarande pappa väljer att inte träffa dig mer än en gång i månaden?? för det är faktiskt ett val man gör, sen kan man säga vad som helst om det. Det finns möjligheter att träffa sina barn fast man inte har ett boende! Finns oändliga möjligheter, att hitta på saker över dagarna ex. Att man inte väljer att vara närvarande för sina barn är ett VAL man gör, för möjligheter finns! Så då förstår jag att barnen väljer att göra annat fast pappa ska komma. Den ribban har ju pappan satt själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..