ANNONS

När man vill spara tid

/

Idag har jag flänkt runt och sista turen var att hämta upp Benny i Uppsala så han slapp ensam vänta på nästa buss i över en timme. I bilen kände jag bara att jag orkar inte stressa med middagen när jag kom hem så det blev ett spontanbesök till vår närmaste pizzeria. Den ligger nära förskolan och trots att jag åker förbi där nästan dagligen så har jag aldrig handlat pizza därifrån.

Sju pizzor i 4 olika varianter senare var alla mätta och belåtna 🙂

Det blev lite pluspoäng för mamma då jag inte köpt hem pizza sedan vi flyttade till detta hus 😉

Nu ska det jäsas en stund i soffan innan jag börjar med nattningen av de små…

Kram ❤️

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00