När man vill spara tid

Idag har jag flänkt runt och sista turen var att hämta upp Benny i Uppsala så han slapp ensam vänta på nästa buss i över en timme. I bilen kände jag bara att jag orkar inte stressa med middagen när jag kom hem så det blev ett spontanbesök till vår närmaste pizzeria. Den ligger nära förskolan och trots att jag åker förbi där nästan dagligen så har jag aldrig handlat pizza därifrån.

Sju pizzor i 4 olika varianter senare var alla mätta och belåtna 🙂

Det blev lite pluspoäng för mamma då jag inte köpt hem pizza sedan vi flyttade till detta hus 😉

Nu ska det jäsas en stund i soffan innan jag börjar med nattningen av de små…

Kram ❤️

 1. Läser om ditt kämpande och hoppas verkligen du har något stöd från någon. Önskar dig all lycka och framgång framöver.Kram på dig.Bodde jag närmare så skulle jag ställa upp!

 2. Lenaj skriver:

  Ibland orkar man bara inte laga mat, dag efter dag, pizza är ett alternativ, MEN det blir såå dyrt ! Fast, som man kan säga, det får ingå i den allmänna konkursen, hahaha

 3. Anette skriver:

  Ja, jag tycker man kan vara snäll mot sig själv ibland och köpa färdigt… Ibland behövs den där tiden man lägger på matlagning till annat. Kram <3.

 4. Vi har ett abonnemang hos Ica Maxi för matkasse. Familjekasse laktosfri. Hur jra som helst! Mycket prisvärt, snabbt att laga och inte en enda gång har vi ratat maten Mycket skönt att bara komma hem, titta i bladet man får med och börja laga. Rätterna tar mellan 20-40 min från start till ätklar. Iofs så kanske det inte är genomförbart för er som är så många. Ha en fin helg Mirka och hoppas ni får snö!❤️

 5. Eva skriver:

  Ja den där maten är ett måste varje dag. Tänk om man sluppit handla och laga mat varje dag, så mycket tid över till annat man skulle ha.
  Jag skulle vilja ha någon som stod hemma och hade middagen klar varje dag. Vilken lyx det hade varit:-))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..