ANNONS

Vänner ❤️

/

Idag har jag dejtat några av mina bästa vänner vilket var som balsam för själen. Malin ( Fnulan ) bor i Skåne och vi ses tyvärr alldeles för sällan men när hon besöker Stockholm försöker vi alltid hinna träffas. Jag hämtade upp Carola och vi styrde mot Kungsholmen och Wilmer kafé där Malin och Mona redan väntade på oss. Lilja fick följa med då hon är så hostig och hon var bara nöjd med lite egentid med tanterna 😉

Vi har alltid så mycket att prata om att tiden bara flyger iväg. Älskar mina vänner som man kan prata om precis allt. Vi åt lunch – världens godaste avocadomacka 🙂

Vi har också börjat med roliga planer för en grej längre fram. Blev mycket brainstorming på kort tid 🙂

Till slut tog tiden slut och vi sa hejdå till Mona som skulle på sitt håll. Vi skjutsade Malin vidare till ett annat möte hon skulle till innan vi åkte mot Uppsala.

Nu ska vi mysa framför tv:n 😉

Kram ❤️

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00