Så var de sjuka igen

Så var återigen en helg till ända. Vi har hostat och snörvlat oss igenom helgen. Lilja och David har varit sjukaste och Älva är på god väg verkar det som just nu. Det har blivit si och så med nattsömnen då de små har vaknat stup i kvarten och dagtid har de varit mammiga och smågnälliga. Lilja börjar bli bättre och hostan verkar sakta ge med sig medans David har haft feber både igår och idag och hostar så han nästan kräks stackaren 🙁 Det blir till att börja nya veckan med att vara hemma och kurera sig. Nellie har tandläkare imorgon men den får jag boka om.

Usch det är jobbigt när de små är dåliga och man inte kan göra så mycket annat än att bara finnas till hands.

I fredags skjutsade jag Victor och Oliver till AirHop där de skulle göra av med lite energi med sina kompisar Casper och Jonathan och deras pappa.

Passade samtidigt på att hämta Kevin från jobbet så han slapp ta bussen.

Äldsta och yngsta ❤️

Casper och Victor bytte plats så Casper sov hos oss vilket är alltid lika roligt, den pojken är verkligen som en i familjen och otroligt omtyckt av oss alla.

Tog det lugnt på lördag förmiddag tills det var dags att köra Jennifer till tåget och Casper hem/hämta hem Victor.

Finaste Jennifer ❤️ klok som få med otroligt starka och vettiga värderingar om viktiga saker i livet.

Lilja och David stannade hemma med Benny och de andra under tiden. De passade då på att se på barnfilm och de minsta tog sig en tupplur i soffan 🙂

Jag överraskade mig själv med att laga en god lax i ugn med potatis och romsås.

Verkligen nåt jag måste laga oftare då det är enkelt och gott 🙂

Idag har jag hälsat på Linnea en stund men annars bara slöat hemma trött av dålig sömn. Vi har övergett fia med knuff för tillfället och kört yatzy för hela slanten idag. Lilja är otroligt duktig på det vilket är roligt då hon kan lätt delta i spelet.

Det blir en tidig kväll idag tror och hoppas jag. Mina ögon går redan i kors 😀 Just nu sover de små tyst och lugnt men det brukar ta en stund innan hostan kommer igång. Jag har använt lök i skål varje natt men vette fan om det har hjälpt …? Det är ju svårt att säga om hostandet hade varit ännu värre utan löken 😉 Men jag tänker ändå att det skadar inte att fortsätta.

Hur har er helg varit

Kram ❤️

 1. Kan vi sluta klanka ner på varandra. Den ena skriver, den andre svarar och så var vi lika goda kålsupare allihopa. Tycka har vi alla rätt att göra och olika men att påstå att man ensam har rätt är inte varken snällt rätt eller riktigt. Jag tycker inte om tatueringar i ansiktet och heller inte på händerna men för den skull är inte mitt rätta det rätta för andra. Kan inte folk bara låta alla tycka som dom vill utan att kasta glåpord. Sen vill jag bara säga att bara för att man är högakademiker är man inte en bättre människa än någon som är arbetslös eller sjuk. Hur kan man vara det? Vem har bestämt det?

 2. Ida skriver:

  Nej ”Tommy” har såklart inga belägg för det han skriver. Det enda han är ute efter är att trampa på andra och samtidigt tala om hur duktig han själv är. Har genomskådat det där för länge sedan.

 3. Nevis skriver:

  Hoppas på vår o att livsluten återvänder till oss alla!
  Människan har sedan urminnes tider smyckat och ömsom försökt dölja sitt ansikte! Eller visa en grupptillhörighet! Skägg, långt hår, tatueringar, smink, sjaletter, kepsar osv. Vad är vackert o vad är fult? Smaken är ju som bekant delad! Jag tex tycker att det är sorgligt att många kvinnor idag inte vågar visa sig utan allt smink! Det vackraste uttrycket är det bara o ärliga med skavanker, rynkor o allt!

 4. Höjt huvudändan? Fuktig handduk på elementet? Nässpray? Funkar här.❤️

 5. Alma skriver:

  Är väl endå inte upp till oss läsare att avgöra om Kevin har fina/fula tatueringar samt om de sitter på rätt/fel ställen? Killen är över 18 och gör sina egna val. Det är absolut inte mycket svårare att få jobb pga några tatueringar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..