Roy måste leva

För ett tag sedan gick det en gripande dokumentär på SVT som hette Roy måste leva ( HÄR hittar ni den ). Roys mamma Maja har gjort dokumentären om sonen Roy som har diagnosen SMA och hur det är att leva med ett handikappat barn som kanske inte ens överlever sin 2-årsdag. Maja var inslagsproducent hos Fam. Ilmrud när de spelade in fam. Annorlunda och Roys pappa Hugo var våran dagliga kontakt i kontoret och han följde även med oss till Cypern.

Dokumentären som är i 2 delar är så gripande och så fin. Vilka kämpar de 3 är ❤️

Roy ❤️

Nu har Roys mamma Maja gästbloggat hos Madde och jag vill gärna att ni går in där och läser hennes inlägg som finns HÄR

Kram ❤️

 1. Jag har sett den dokumentären och blev väldigt berörd. Han är så otroligt söt <3

  1. Linnea skriver:

   Då avstår jag att titta på film Eller läsa… Tar åt mig och blir ledsen i … Så mycket ändå nu med terrorist och alla offer som drabbar hårt… Ja,! Det är viktigt att vara rädda om varandra något väldigt många glömmer bort och tar allt för givet… Kram

 2. Rebecka skriver:

  Finns en tjej på instagram som lever med SMA, @billieochjag. Hon är runt 25 år tror jag. En helt grym tjej. Man får verkligen se hur det är att leva med sjukdomen och allt den för med sig. Ett konto jag tycker man ska kolla om man blir berörd av hur orättvist livet kan vara.

 3. Linnea skriver:

  Hej! Går det läsa någon annanstans?!

  1. Hej Linnéa, texten Roys mamma skrivit ligger endast på min blogg. Dokumentären hittar du på svtplay och den har Mirka länka till ovan ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..