ANNONS

Filmmys med SF Anytime och Dagbok för alla mina fans: Det långa loppet

/
ANNONSSAMARBETE MED SF ANYTIME

Med ett gäng sjuka barn hemma är det som mysigast att bara ta det lugnt och titta på någon bra film. Vi använder ofta SF Anytime för filmer eftersom de har mängder med filmer man kan både hyra och köpa och det är otroligt smidigt att streama hem en hyrfilm vid såna här tillfällen. Filmerna går att se på datorn, surfplattan, mobilen med appen osv vilket är smidigt så man inte är låst till tv:n. Inget abonnemang behövs och därmed har man inga bindningstider heller. Man betalar bara för det man vill se. Väldigt enkelt och bekvämt!

Jag hyr oftast en film och får då se på den under 48 timmar. Filmen vi har sett nu hyrde jag igår till de lite större barnen och de tyckte att den var riktigt bra så jag blev nyfiken på den och har nu sett samma film med de små 🙂

Dagbok för alla mina fans – Det långa loppet

Filmen ingår i den superpopulära bokserien Dagbok för alla mina fans och är den fjärde filmen i serien. Nu måste vi se alla de andra filmerna i serien på SF Anytime!

Filmen handlar om familjen Heffley som åker på en tripp genom USA för att fira mormor Meemaws 90-årsdag och ingenting går som planerat. En galet rolig film och vi alla skrattade oss igenom den. En perfekt film för hela familjen och även om den är mest lämpad för barn kring 9-12 år så tyckte mina både yngre och äldre barn att den var riktigt rolig och bra 🙂

Så ni som har barn framförallt i skolåldern kan jag och mina barn varmt rekommendera denna film som får 5 poäng av 5 från oss 😉

HÄR kommer ni direkt till filmen 😉

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00