ANNONS

Ambulans till barnakuten inatt

/

Det blev tvära kast inatt. Jag hade precis lagt mig till rätta i sängen när jag hör Jennifer ropa på mig flera gånger samtidigt som hon springer nerför trappan. Mamma mamma, det är nåt konstigt med Selina!!!

Jennifer har rummet vägg i vägg med Selinas som har huvudändan på sin säng mot den väggen. Hon vaknade av att det bankade konstigt mot väggen. Sen hörde hon nåt konstigt ljud och kände på sig att nåt är knas så hon klev upp för att kolla. Hittar Selina krampandes i sängen. Hon försöker prata med Selina men det var lönlöst varav hon snabbt hämtade mig. När vi kommer till Selina har hon slutat krampa men ligger med öppna ögon som stirrar ut i det tomma. Hon låter jättekonstigt som en man som har en rosslande snarkning. Massa dreggel/slem har runnit och rinner ur munnen på henne. Jennifer försöker få liv i henne och tar Selina i famnen samtidigt som hon försöker nå henne på nåt vis. Selina är helt ledlös. Jag ringer ambulansen som skickar en bil på en gång. Alice och Benny kommer upp . Till slut börjar Selina vakna till liv och har börjat prata lite när ambulansen kommer.

Vi får åka in för vidare koll. Jennifer och Benny tar över ansvaret hemma och skickar iväg mig.

Det blev en lång natt på akuten. I morse kom vi till avdelningen och väntar nu på en läkare som ska bestämma hur vi går vidare nu. Får åka hem men det blir nog mera tester som ska bokas in lät det som.

Selina är trött men mår bra annars. Jennifer är min hjälte som var så lugn under hela händelsen ❤️ Jag hörde på hennes röst hur rädd hon var men hon behöll lugnet hela tiden.

Jag har nog aldrig varit så rädd som jag var när jag ringde 112. En hemsk upplevelse som jag hoppas inte händer igen.

66
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00