Letar gardiner m.m

Inlägget innehåller reklamlänkar

Igår kväll när lugnet hade lagt sig i huset, fastnade jag inne på Jotex i jakt efter gardiner. Jag spontanköpte gardiner häromdagen som inte alls funkade som jag hade tänkt så de fick jag lämna tillbaka och nu återvände jag till plan A.

Först är det småbarnens rum som ska ha gardiner. Jag har inte riktigt bestämt om det får bli längder, kappa eller kanske både och….? Jag hittade en jättefin lurvig matta på rea till de i puderrosa och tänkte om den här färgen på gardiner skulle bli bra…?

Kappa HÄR eller….

kanallängder….? Det är 3 fönster i rad som är mot den inglasade altanen. Det finns många olika färger av dessa HÄR.

Nu när jag upptäkt att jag kan ha soffan under fönstret så går det inte att ha längder där så får det bli en kappa i vardagsrummet.

Då är jag mest inne på denna HÄR gråa men det finns en hel del andra färger att välja mellan så jag har inte bestämt mig ännu.

De HÄR gråa kuddarna blir det till soffan och…

eventuellt även de HÄR. Inte bestämt mig ännu, kanske borde jag ta några ljusare…?

Jag har ett svart Malm-byrå i vardagsrummet som jag vill ställa någonting på.

Fastnade totalt för den HÄR lyktan – två sådana kanske. Det är svårt det här 😀

Sen jag tog bort adventsljusstakarna har jag saknat lampor vid köksfönsterna och letat runt men inte hittat någonting i lagompris.

De HÄR lamporna i 2-pack känns perfekta och prisvärda 🙂

Surfade vidare och fastnade på påslakanset för barn. Vore kul att ha likadana till de 4 minsta som delar rum tänkte jag 🙂

De HÄR till tjejerna är billiga och färgerna passar mattan m.m

Och den HÄR till David.

Och så hittade jag en grej som jag har letat länge efter! Äntligen! Jag har velat ha en hörnhylla till badkaret så man har någonstans att ställa schampooflaskor osv. Men det har varit omöjligt att hitta en sådan i någon affär.

Menar en sån HÄR 😉 Ett måste att ha då det går inte att ha annan sorts hyllor just där.

Lämna gärna mera tips och idéer om ni vill 🙂 Jag har ingen större fantasi när det kommer till inredning. Det är kul att se när andra har gjort fint osv men jag har inte riktigt det ögat att jag kan få upp en exakt bild i huvet på hur någonting kan bli 😉

Kram ♥

  1. skriver:

    Jag själv som jobbar med inredning skulle aldrig sätta en kappa eller roll-up gardin i vardagsrum, utan endast i kök. Men smaken är som baken! Jag hade satsat på tunna längder som släpper in ljus, mycket tyg ger en mer ombonad känsla. Jag själv föredrar alltid skenor så man har gardin från golv till tak, gör så att rummet ser större ut. Men har men ej skena tycker jag man ska ha lång stång så att de mesta av gardinen hänger på väggen och inte täcker fönstren, utan bara precis brevid fönstret! Det är mina tips, hoppas du hittar något du blir nöjd med! Kram

  2. ullis skriver:

    Köpte min sån där badrumshylla från Ellos. Vi är många i familjen och den funkar perfekt. Bara att klämma fast mellan golv och tak.
    Vad gäller gardiner så säger jag längder. Om soffan står vid fönstret sätt en kloss bakom soffan så står den inte enda mot.

  3. Jag vill önska dig en trevlig alla hjärtans dag. Jag brukar läsa din blogg, och jag tycker att du är en fantastiskt bra mamma. Du verkar ta itu med problem när de uppstår, du finns där för dina barn, du verkar inte bryta ihop och bli sittandes utan att göra något. Jag kan lätt bli sittandes och känna hopplösheten komma, MEN, det gjorde jag inte idag. Det var en personlig sak som hände idag och jag kände hur jag började deppa ihop, men så tänkte jag på dig och bet ihop, reste på mig och tog tag i ”saken”. Och ja jag mår bättre av det och det finns säkert en lösning på det. Allt tack vare dig, Du är min och säkert mångas förebild. Tack för att du delar med dig av din vardag. ♥️

  4. Har dessa gardiner själv.tycker dom är fina och det lyser igenom som jag vill. sen är det ju en smaksak gällande längder och kappor.jag har både och i kök och vardagsrum och trivs med det.kommer säker att förgylla dig med trot jag.Lycka till med ditt val.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..