Kärlek, nytt till vardagsrummet m.m

Lite sent men jag hoppas att ni alla har haft en fin alla hjärtans dag ❤️

Jag överraskade barnen med en gofika på förmiddagen innan Jennifer skulle iväg. Nu var inte de sjukaste kanske så sugna på kladdkaka men de satt med i alla fall. Jag hade köpt en varsin liten present till barnen och så fick de ett chokladhjärta. Jennifer och Selina fick doftljus, Alice fick en mugg. David älskar Blixten McQueen så han fick ett set med papper, penna, klistermärken mm. Lilja fick lera och Nellie och Älva fick bokstavspärlor. Benny fick en nalle, Thor lego och Oliver och Victor fick spel. Alla blev glada ❤️

Eftersom jag har sjuka barn hemma så körde jag och Carola live så att Carola bjöd in mig på liven så att vi båda kunde vara med på varsitt håll. Det laggade en hel del men var en bra nödlösning 🙂

Senare på dagen fick jag hem nya möblerna till vardagsrummet och skruvade som en tok tills allt var klart.

Vi alla var nöjda med resultatet 🙂

Nu väntar jag bara på att få hem nya gardiner och bestämma mig för färg på kuddarna. De vinröda är en nödlösning tills vidare 😉 Kanske även dags att ta ner julstjärnan…!

Framåt kvällen blev jag dålig och hade frossa. En rejäl sjukdomskänsla i hela kroppen. Nu hoppas jag på att det ger med sig och att jag inte blir lika dålig som många av ungarna har varit! Har inte tid att vara så sjuk.

På fredag förmiddag ska Selina göra sömn-EEG. Jag målar inte fan på väggen utan tar det som det kommer. Håller dock hårt på tummarna för att hon ska slippa nya anfall. Annars så mår hon ok just nu.

Även David är piggare och har varit helt feberfri idag 🙂 Däremot har Thor insjuknat och han sov bort hela eftermiddagen. Han vaknade lagom när Farmen slutade och undrade om den går i repris på morgonen. Hur så undrade jag då…? Han var helt övertygad om att det var morgon

Nu säger jag godnatt och massa kärlek till er alla ❤️

 1. Irene skriver:

  Du är otrolig!

 2. Anette skriver:

  Har vi inte hushållspapper hemma så brukar vi ta till toapapper :). Och ha på köksbordet, huuuua va hemskt alltså!!!

 3. Det skulle bli jättemysigt med en golvlampa i hörnet bakom fåtöljen. Kram

 4. Sofia skriver:

  Älskar din blogg, Mirka! Rakt igenom!

 5. skriver:

  Du är soooo amazing att jag tappar andan. Vilken underbar mamma du är♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..