Influensan från hell

Jag säger bara det, den här influensan är det värsta jag varit med om! Jag blir väldigt sällan mer sjuk än att jag får en vanlig förkylning då och då. Och så här dålig var flera år sedan jag var. Idag känner jag mig lite lite bättre och jag har orkat vara uppe längre stunder. Kroppen är trött och det har varit skönast att ligga ner men jag har orkat mera idag.

Barnen är så omtänksamma och frågar hela tiden om jag behöver nåt, de bäddar ner mig och kommer och klappar mig på kinden ❤️ De har haft stenkoll på mig.

Jag har inte ringt till någon om hjälp. Mitt val då jag vill inte föra smittan vidare. Jag har haft läget under kontroll 😉

Jag vill be er om att inte skriva om P i kommentarerna. Läget är vad det är och behöver inte ältas mera. Jag får många kommentarer som jag inte längre släpper fram och det underlättar för oss alla om vi utesluter P så kan jag återigen godkänna alla kommentarer. Tack ❤️

Nellie har ritat till mig idag 🙂

❤️

Jag fick lov att samla mina krafter för att åka och handla idag. Hade väldigt gärna sluppit det men familjen behövde mat och skitpapper höll på att ta slut. Så nöden hade ingen lag för äta och skita måste vi kunna göra 😉

Jag orkar ännu inte göra några stordåd i köket så det blev Karins lasagne till middag.

Nu pärlar tjejerna och jag ser på film med de större. Tack gode gud för Netflix!

Kram på er och tack för er omtanke ❤️

  1. Anikka skriver:

    Hej jag skulle uppskatta ifall du fixade din stavning och hur du formulerar dina meningar:)
    Mvh
    Svenska lärare

  2. Fixa din dåliga stavning och hur dina meningar är uppbyggda.

  3. Anne skriver:

    Inget direkt utpekat mot mirka utan till alla! Tänk på alla som är känsliga som blir riktigt allvarligt sjuka som kan leda till döden om dom bli smittade. Jag är så trött på att man få sitta isolerad med sina barn pga av att så många inte kan ta hänsyn till oss som ha sånt dåligt immunförsvar. Mina barn tål ingenting bli dom smittade av en vanlig förkylning då blir dom allvarligt sjuka tar minst 1 mån innan de är på bättringsvägen. Så snälla tänk på alla som är känsliga ska vi INTE kunna gå ut utan att man ska va livrädd att man ska förlora sitt barn pga att nån oförståndig gå sjuk till affär/ skola osv….. Så trött på alla som inte tänker längre än näsan räcker! Alla få inte så kallad vanlig influensa det kan leda till döden för många. Jag få alltid gå med munskydd osv i affärer för jag är livrädd att bli smittad o ta de vidare hem till barna. Sen att folk bara vrålglor och inte ha nån förståelse de är katastrof. Så snälla tänk er för , jag hade inte velat ha på mitt samvete att ett barn dog pga att jag va o smittade. Tack.

  4. skriver:

    Förkylning/influensa kan smitta innan den ens har brutit ut, smittan avtar mer vartefter sjukdomstiden går
    Så att säga att man ska hålla sig hemna för att inte smitta är nog svårt då man inte vet i förväg när man blir sjuk

    1. men vet man att man är sjuk så………..

  5. Kamilla skriver:

    Stackars dig. Inluensa är inte alls roligt. Själv dras jag med en envis förkylning som kommer tillbaka så fort jag gör något utanför dörren. Krya på dig. Kram Kamilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..