Två steg fram ett bak…

Jag är ledsen för en tråkblogg med massa inlägg om sjukdomar hit och dit just nu. Fick en kommentar om det igår…

En blogg skall inspirera och engagera, denna blogg talar bara negativt sjukdomar maginfluensa förkylningar och annan skit som alla familjer går igenom, Thats Life. Det är synd att din partner och pappa till barnen sviker men vad kan man göra. Ta dig samman och skriv inte i bloggen förrän du känner dig stark igen. Annars får du äta upp eländet längre fram. Keep smiling

Jag laggade ur lite faktiskt för min blogg handlar om mitt/vårt liv på gott och ont. Den är vad den är och jag kan och tänker inte pausa när livet har sina nedgångar och sjukdomarna invaderar huset. Så sorry Eva att vi har haft massa virus och skit som gått runt de senaste veckorna. Thats life för oss just nu 😉

Jag hade gärna sluppit allt skit och jag hade säkert kunnat lossas som om vi levde på rosa moln dagarna i ända och på kvällarna satt vi och sjöng Kumbaya framför brasan vi inte har.

Jag hade kunnat skriva inspirerande inlägg om alla trerätters middagar jag egentligen inte ens lagar. Kamma till mina barn och fota de med stora rosetter på huvet som de hatar och skulle kasta iväg så fort de kunde. Jag skulle kunna ge er en drömvärld utan problem men jag kommer aldrig att göra det. En sån inspirerande blogg får man hitta annanstans.

Här inne får ni för tillfället läsa om den sjuka morsan som mår bättre en dag för att återigen må sämre. Som var uppe inatt flera gånger om och hostade tills hon kräktes. Men en mage som knappt ätit på en vecka. Du får läsa om en mamma som efter tuffa natten är alldeles risig i sin mage. Härligt att vara lös i en mage som längre inte innehåller nåt.

Du får läsa om en mamma som hade besök igår. Ett par härliga lugna timmar med kärt besök. Jag mådde bra där och då. Efteråt var mina krafter slut. Jag var helt urlakad. Men ändå gjorde jag alla måsten som att laga mat, tvätta osv.

Det är mitt liv här och nu – en jävla kämpande mot sjukdomar. Att hitta ork och kraft till att klara av dagarna trots att orken tog slut för flera dagar sedan.

Men jag kämpar på. Jag lyckas ändå ta hand om allt i eländet. Mina barn ser att jag inte är frisk och de beter sig därefter. Vi fixar detta och jag blir nog frisk så småningom 😉

❤️

Även om jag är mestadels ganska så eländig så har vi också haft mysiga stunder. Att byta vardagsrum blev fullpott och nu samlas alla i lilla vardagsrummet vilket sällan skedde i stora vardagsrummet. Vi umgås, spelar, samsas om filmer att titta på osv. Har det helt enkelt mycket mysigare ❤️

Kram på er ❤️

 1. Fia skriver:

  Man måste ju få skriva av sig. Vilket trams endel kan skriva till dig. Du får sålla lite i vad du läser Mirka.
  Mig inspekterar du. Och jag är så föbaskat glad att någon kan skriva då det är kaos jobbigt osv. Man är inte en sämre människa för att man beklagar sig eller berättar om kaoset eller skriver av sig i sin blogg. Det är livet och man är inte mer än människa. Men dom som ska försköna allting och hålla upp en fasad in för omgivningen dom mår definitivt inte bra. För mig kan det stärka när man hör ser eller läser att det är andra som inte allting alltid flyter på för.

 2. Jag har just börjat läsa din blogg. Jag har inga barn själv, men älskar barn. Har sett dig på F.Annorlunda och beundrade dig redan då. Nu hittade jag till din blogg och blir chockad över hat-kommentaren från ”Eva”. Mirka; SISU!! Du är helt otrolig, stark och skön. SANNA människor är vad världen behöver. Inget låtsas tjafs som vi alla ändå vet inte är på riktigt. Att censurera sitt liv är nog snarare vad man kan få ”äta upp”. Jag tycker du är JÄTTEPOSITIV, Mirka! Du är full av kärlek till dina barn och vänner och det förmedlar du helt! Fortsätt precis som du är <3<3

 3. Sussi skriver:

  Hoppas du inte tar åt dig, du måste väl oxå få må dåligt och spy av dig kram

 4. Ullis skriver:

  Du är bäst. All styrka och kärlek till dig och dina barn. Bamsekramar från mig.

 5. Jenny skriver:

  En av anledningarna till att jag läser och gillar din blogg är just för att den är verklighetstrogen.
  Fortsätt som du gör Mirka och hoppas ni snart mår bättre, snart är vabuari över och våren är här

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..