ANNONS

Två steg fram ett bak…

/

Jag är ledsen för en tråkblogg med massa inlägg om sjukdomar hit och dit just nu. Fick en kommentar om det igår…

En blogg skall inspirera och engagera, denna blogg talar bara negativt sjukdomar maginfluensa förkylningar och annan skit som alla familjer går igenom, Thats Life. Det är synd att din partner och pappa till barnen sviker men vad kan man göra. Ta dig samman och skriv inte i bloggen förrän du känner dig stark igen. Annars får du äta upp eländet längre fram. Keep smiling

Jag laggade ur lite faktiskt för min blogg handlar om mitt/vårt liv på gott och ont. Den är vad den är och jag kan och tänker inte pausa när livet har sina nedgångar och sjukdomarna invaderar huset. Så sorry Eva att vi har haft massa virus och skit som gått runt de senaste veckorna. Thats life för oss just nu 😉

Jag hade gärna sluppit allt skit och jag hade säkert kunnat lossas som om vi levde på rosa moln dagarna i ända och på kvällarna satt vi och sjöng Kumbaya framför brasan vi inte har.

Jag hade kunnat skriva inspirerande inlägg om alla trerätters middagar jag egentligen inte ens lagar. Kamma till mina barn och fota de med stora rosetter på huvet som de hatar och skulle kasta iväg så fort de kunde. Jag skulle kunna ge er en drömvärld utan problem men jag kommer aldrig att göra det. En sån inspirerande blogg får man hitta annanstans.

Här inne får ni för tillfället läsa om den sjuka morsan som mår bättre en dag för att återigen må sämre. Som var uppe inatt flera gånger om och hostade tills hon kräktes. Men en mage som knappt ätit på en vecka. Du får läsa om en mamma som efter tuffa natten är alldeles risig i sin mage. Härligt att vara lös i en mage som längre inte innehåller nåt.

Du får läsa om en mamma som hade besök igår. Ett par härliga lugna timmar med kärt besök. Jag mådde bra där och då. Efteråt var mina krafter slut. Jag var helt urlakad. Men ändå gjorde jag alla måsten som att laga mat, tvätta osv.

Det är mitt liv här och nu – en jävla kämpande mot sjukdomar. Att hitta ork och kraft till att klara av dagarna trots att orken tog slut för flera dagar sedan.

Men jag kämpar på. Jag lyckas ändå ta hand om allt i eländet. Mina barn ser att jag inte är frisk och de beter sig därefter. Vi fixar detta och jag blir nog frisk så småningom 😉

❤️

Även om jag är mestadels ganska så eländig så har vi också haft mysiga stunder. Att byta vardagsrum blev fullpott och nu samlas alla i lilla vardagsrummet vilket sällan skedde i stora vardagsrummet. Vi umgås, spelar, samsas om filmer att titta på osv. Har det helt enkelt mycket mysigare ❤️

Kram på er ❤️

118
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00