ANNONS

Nu räcker det mamma!

/

Innehåller reklamlänkar

Godmorgon på er 🙂 Hur mår ni i kylan? Jag mår bättre och säger bara äntligen för det! Det är fortfarande hostigt på nätterna och jag har fått en hemsk halsbränna så just nu knaprar jag Rennie för att kunna sova. Men jag är mycket piggare dagtid 🙂

Tack för all kärlek ni ger mig i era kommentarer, jag uppskattar varenda en av er ❤️

Denna kyla ute är inte rolig längre. Ungarna gnäller och tycker på allvar att det räcker nu. De vill absolut inte sätta sina fötter utomhus. Jag håller med de, det är lite väl kallt nu och efter att ha varit ute en stund är man så frysen att det tar timmar inomhus innan man slutat frysa Just nu saknar jag en öppen spis. Men det är samtidigt riktigt vackert ute. Vi har inte fått mera snö på ett dygn nu och vinterlandskapet är verkligen fin 😉

Vägarna hos oss är bra tack och lov. Man hör i radion om masskrockar och avstängda vägar m.m så jag är tacksam över att det är bra här i alla fall. Victor och Oliver skulle ha kommit hem i söndags från Norrland men pga vädret och dåligt väglag blev de kraftigt försenade och äntligen inatt kom de hem. Hade vägarna varit ok så hade de varit hemma kring kl. 18 men nu var det krockar osv på vägen så de kom hem strax efter kl.02 inatt. Men viktigaste är att de kom hem helskinnade ❤️

Jag har tagit mig i kragen och öppnat paketet från Jotex.se och även fått upp lite av det jag beställde 🙂

Hörnhyllan blev jättebra, jag ska bara justera hyllorna i bättre höjder så är jag helt nöjd 🙂

Kappan till vardagsrummet blev också bra, nu ska jag bara byta färg på kuddarna och det får bli rosa så det blir en ljusare klick mot det gråa 🙂

Lyktan är bara såå fin, jag älskar den Svårt dock att få bra foto på den. Vet inte ännu exakt vart den ska få stå men tills vidare har den plats vid tv:n.

Snart ska jag bege mig ut. Först till Carola för en timmes Insta-live och sedan ska jag uträtta några viktiga ärenden. Jag ligger så sjukt mycket efter med vissa viktiga möten m.m pga sjukdomsveckorna så det är bara att ta tag i allting.

Hoppas ni får en fin dag – kärlek till er ❤️

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00