En snabbis

Tack för alla blomtips ❤️ Jag ska de till att plantera om blomman i en större kruka och köpa näring så får vi se om den tar sig 🙂

Nu sitter jag i väntrummet till ett samtal hos familjeenheten, hörs senare 😉

Kram ❤️

 1. Måste också bli bättre med blommor… Dock är det inte pga blomkrukan, utan det är bara att jag är väldigt dålig att ta hand om dem men älskar att ha blommor och växter i närheten haha! Får ta och skärpa mig!
  (Tänkte bara en snabbis skriva att jag också försöker på en blogg och började för snart en månad sen. Om någon vill checka in så är det helt ok)
  Kram på dig/er! Hoppas det gick bra idag!

 2. Kväv nu inte rötterna genom att ge näring till en nyplanterad blomma 🙂 Visa fotot för en florist på närmsta blomsteraffär om du inte har lust , tid eller ork att googla på hur man sköter växter ! hoppas verkligen att det gick bra på Familjeenheten och att allt blir till det bästa för dej och barnen till slut ! Kram och eloge till dej fantastiska Mirka .

 3. Men, nu tänkte jag precis så som någon skrev att ” övre ansiktet som pannan då stämmer ju inte överens med nedre ansiktet” .. de märks här. Nu var jag taskig kanske men skriver som jag känner ang botox. Sen å andra sidan så vill ju inte Mirka som hon skrev ta bort alla rynkor. Kontentan blir ju bara att .. ja… Ni ser..

  1. Jo det blir stor skillnad i ansiktet, ganska slät panna och rynkig under ögonen och runt munnen. Tror att fillers är det som gäller iallafall runt munnen.

   1. Var väl inte så elakt sagt, det är ju sant? Bilden finns ju i inlägget :S Onödigt skrivet kanske, men skulle inte säga att det är elakt

 4. Hej, börja med att plantera om blomman. Vänta alltid i minst 3 veckor innan du börjar med näring. Annars blir det för mycket på en gång för den.
  Det är likadant med beskärning av blommor. Beskär och vänta sen ca 3 veckor med omplantering. Eller så tvärtom, plantering och sen beskärning efter några veckor.
  Det blir alltid som en liten chock för alla växter som blir omplanterade eller beskurna. Lycka till ❣️

 5. Jag har flera bägarrankor. Du behöver bara plocka bort de gulnade, vissna bladen och vattna. Tror att den har stått för kallt och dragigt där i fönstret. De behöver inte så mycket. Mer än att stå inne under frost/vinter. Om någon månad eller två när du flyttar ut den ska du se vad den blommar och snirklar sig. Du är stark och vacker Mirka på alla sätt och vis!

 6. Men skärp er! Mirka frågade om blomtips, inte om synpunkter på sitt utseende! Man behöver inte alltid säga vad man tycker och tänker. Har man inget snällt att säga är det bättre att vara tyst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..