Besök, sommartid m.m

Igår bytte vi till sommartid men det har vi inte direkt ”lidit” av. Jag fick dock lite bråttom på söndagmorgon för att jag förlorade en timme och min mamma och ”pappa” skulle hälsa på. De skulle komma rätt tidigt och jag fick en skön sovmorgon men bråttom sen in i duschen.
Vi fikade och hade trevligt och mamma hade även med sig memma så för en gångs skull fick jag sällskap till att äta det 😉 Jag fick en tv-bänk av min storebror som de lämnade och nu står jag i valet och kvalet om den ska stå i vardagsrummet eller i Jennifers rum ?
Dagen har varit rätt lugn och jag har lyckats beta av några viktiga samtal. Möten som fick bli telefonmöten istället och annat viktigt. Så skönt att denna vecka är lite kortare och att det sedan är påsklov.
Idag hade Nellie en kompis med sig hem och Thor åkte hem till en kompis. Kvällen avslutades med läxläsning och sedan Robinson på tv. Barnen var trötta och nattningen gick snabbt och smidigt.
Just nu har jag mycket i tankarna som ”tynger” mig. Allt kommer liksom samtidigt ibland. En av er undrade om jag inte var orolig ang Selina. Jag oroar mig. Om alla mina barn. Men jag låter inte oron ta över min vardag. Så jag kör på och låter bli att tänka what if…? Bättre att ta tag i saker och ting när man står inför fakta liksom.
Men ibland smiter oron fram och tar över tankarna en stund. Speciellt när det blir mycket av allt på en gång. Idag har varit en sån dag och det tar energi. Tur är att det går också över ganska snabbt.
Idag har det blåst kallt ute igen men att ändå ha soligt ute är som balsam för själen! Våren finns i luften och man blir bara så glad av de soliga dagarna . Skönt att snart få slippa vinterkläderna på barnen – den lyckan liksom 😀 Barnen är själva ganska less nu på overaller och thermobyxor.
Nu ska jag sluta och svamla och sova en stund innan klockan ringer.

Kram på er ❤️

  1. Carina skriver:

    Hej Mirka!
    Var så länge sen jag såg en uppdatering från dig och blir orolig för dig. Hoppas ni har det bra, du och barnen och bara tar en välförtjänt paus.
    Det är inte så att du måste känna dig tvingad att svara, vill bara berätta att jag tänker på dig. Kramar Carina!
    ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..