Påskhelgen ?

God förmiddag till er! Snart har vi tagit oss igenom påskhelgen med all frossande i godis och mat. Skönt om du frågar mig ?

Vi har haft det skönt och slappt på morgonen, ungarna har slappat framför tv:n eller lekt och jag har hållit mig kvar i sängen så länge jag bara kunnat. Gått i myskläder halva dagarna, spelat spel, städat lite osv.

Gammal smink kvar i nyllet, mina juliga pyjamasbyxor och fria boobs under linnet har varit påsklooken 😉

I fredags åkte Oliver iväg med Caspers familj till deras lantställe. Jag och de små åkte och handlade det sista som behövdes till helgen och jag kunde då inte låta bli att köpa en vacker blombukett till mig själv 😉

Egentligen får barnen sina påskägg på påskafton men jag orkade inte vänta så Jennifer fick gömma äggen efter middagen och en sockerkick till kvällen blev ett faktum ?

Mitt ”ägg” ?

Just ja….Thor kom och bad om att få en hårklippning! Jag älskade hans hår men ville han så var det bara att kapa av de långa lockarna.

Igår förberedde vi middagen typ halva dagen. Grillade en hel kyckling i ugn och lagade därefter en hel lax i ugnen. Vi gjorde potatissallad och bakade cheesecake. Alice ville tjäna en slant så hon städade min bil och de mindre barnen var ute och lekte under tiden. Selina och senare även Alice hjälpte mig med maten vilket var skönt 🙂

Vi alla älskar ägghalvor med rom på och den ugnsbakade laxen gick åt helt 🙂

Senare på kvällen åt vi upp cheesecaken och sen var alla i matkoma.

Snart kommer Oliver och Casper och jag skulle behöva göra mig klar för dagen. Behöver köpa mjölk och lite medicin åt de som är förkylda. Jag hade hoppats på att slippa åka till affären idag men oavsett hur mycket mjölk jag köper så dricker vissa upp det på en kvart…typ.

Här försökte jag pusta ut efter för mycket godisätande .

Hoppas ni har haft en skön helg 🙂

Kram ❤️

 1. Nettan skriver:

  Dina inlägg uppdateras inte på bloglovin längre …

  1. Em skriver:

   Lägg till bloggen på nytt

 2. Carola skriver:

  Det är alltid trevligt att kika in hos dig och få ta del av er vardag.
  Varje gång slås jag av att du är en superkvinna som orkar med allt som krävs av dig. Snygg är du också ? Förstår inte hur du gör ??

  ❤️

 3. Lisa skriver:

  Glöm aldrig vilken amazing mamma och människa du är Mirka!❤️

 4. Det låter som ni har haft en mysig påskhelg! ?
  Så skönt att bara få ta det lugnt!
  Jag har tittat på era insta-live… alltså ååh, ni är så underbara allihopa! ♥️
  Och vilken sammanhållning ni har i familjen. Man blir bara så glad av att se er!
  Massor med kramar! ✨♥️✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..