Påskhelgen ?

God förmiddag till er! Snart har vi tagit oss igenom påskhelgen med all frossande i godis och mat. Skönt om du frågar mig ?

Vi har haft det skönt och slappt på morgonen, ungarna har slappat framför tv:n eller lekt och jag har hållit mig kvar i sängen så länge jag bara kunnat. Gått i myskläder halva dagarna, spelat spel, städat lite osv.

Gammal smink kvar i nyllet, mina juliga pyjamasbyxor och fria boobs under linnet har varit påsklooken 😉

I fredags åkte Oliver iväg med Caspers familj till deras lantställe. Jag och de små åkte och handlade det sista som behövdes till helgen och jag kunde då inte låta bli att köpa en vacker blombukett till mig själv 😉

Egentligen får barnen sina påskägg på påskafton men jag orkade inte vänta så Jennifer fick gömma äggen efter middagen och en sockerkick till kvällen blev ett faktum ?

Mitt ”ägg” ?

Just ja….Thor kom och bad om att få en hårklippning! Jag älskade hans hår men ville han så var det bara att kapa av de långa lockarna.

Igår förberedde vi middagen typ halva dagen. Grillade en hel kyckling i ugn och lagade därefter en hel lax i ugnen. Vi gjorde potatissallad och bakade cheesecake. Alice ville tjäna en slant så hon städade min bil och de mindre barnen var ute och lekte under tiden. Selina och senare även Alice hjälpte mig med maten vilket var skönt 🙂

Vi alla älskar ägghalvor med rom på och den ugnsbakade laxen gick åt helt 🙂

Senare på kvällen åt vi upp cheesecaken och sen var alla i matkoma.

Snart kommer Oliver och Casper och jag skulle behöva göra mig klar för dagen. Behöver köpa mjölk och lite medicin åt de som är förkylda. Jag hade hoppats på att slippa åka till affären idag men oavsett hur mycket mjölk jag köper så dricker vissa upp det på en kvart…typ.

Här försökte jag pusta ut efter för mycket godisätande .

Hoppas ni har haft en skön helg 🙂

Kram ❤️

 1. Ibland är det så gott att bara vara!
  Måste bara fråga.. du kan inte handla mjölk över nätet så du slipper kånka all mjölk fram och tbx?
  Handlar själv 12 pkt per handling och tyckte det var så gott att kunna handla online.

  Tack för en fin och naturlig blogg! ??

 2. Fortsätt du att visa porträtt på dina fina barn! Alltid kul att läsa din blogg.
  Så lätt att läsa din blogg nu,bokstäverna är lagom stora.Ha en bra fortsättning på helgen och påsklovet.

 3. Tycker du alltid gör så fint för dina barn. Kanske annars de lätt blir att man fixar lite köttbullar, prinskorv o lite ägg med pasta el potatismos. Bara några enkla exempel men du går all in o dukar upp ett hejdundrande julbord till alla barnen o inga andra vuxna som är med. Förstå mig rätt nu, menar inte att inte barnen ska ha påskmat. Du är verkligen en fin o snäll mamma på alla de vis. Stor påsk kram!

 4. Tyvärr håller jag med lite. Inte om bilder eller så men att bloggen stagnerat lite och innehåller inte så mycket. Du hade lite mer go och det hände lite saker innan du flyttade hit. Tyvärr. Absolut inget illa ment så hoppa inte på mig. Förstår om det är jobbigt att hitta på saker när barn är sjuka och du är ensam med dom ?!? Vet ju inte om dom är hos sin pappa nått men det var lite mer glädje i bloggen tidigare. Sorry alla men det är min åsikt och min tanke. Eran ni som tycker annorlunda, det är eran åsikt och jag respekterar den fullt ut. Hoppas det blir lite mer uppdateringar om annat. Du har inte visat huset tex speciellt mycket, inte runt omkring i omgivningen, det finns så mycket att visa och dela som vi skulle gilla.
  Glad fortsättning på påsken i allafall. Jag tänker INTE sluta läsa bloggen för det.

 5. Jag vill inte att påsken ska va slut!! Vill va ledig och hemma lite mer. Vet vissa tycker det är skönt när loven är över så barnen kan gå till skolan igen!

 6. Jag läser via bloglovin och där har dina senaste inlägg inte kommit upp, sen sidan flyttades. Går det att fixa?
  Ha en fortsatt trevlig påskhelg! ❤️

   1. Ok, sorgligt men jag vet att du tar väl hand om era barn ändå Mirka❤️. I Relationspodden med Bingo och Katrin Z, den som spelades in efter deras separation (heter relationspodden 2.0) berättar de om hur de löser umgänget och tar gemensamt ansvar för sina barn och jag tänker osökt på det du trodde skulle bli och det som blev❤️

 7. Det låter som ni har haft en mysig påskhelg! ?
  Så skönt att bara få ta det lugnt!
  Jag har tittat på era insta-live… alltså ååh, ni är så underbara allihopa! ♥️
  Och vilken sammanhållning ni har i familjen. Man blir bara så glad av att se er!
  Massor med kramar! ✨♥️✨

 8. Det är alltid trevligt att kika in hos dig och få ta del av er vardag.
  Varje gång slås jag av att du är en superkvinna som orkar med allt som krävs av dig. Snygg är du också ? Förstår inte hur du gör ??

  ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..