ANNONS

De små ❤️

/

Jag ska precis lägga mig, fastnade framför Netflix när barnen hade somnat och det blev visst lite sent 😉

Idag har jag och de 5 minsta varit till Uppsala och hjälpt Linnea att hitta några filmer hon ville köpa. Det gick så där.

Jag har storstädat småbarnens rum vilket är ju alltid lika roligt…eller inte. Det tar sin tid men skönt när det är klart. Jag är inte helt nöjd med hur deras rum är just nu och går och klurar på hur jag ska piffa till rummet. Men tids nog blir även det bra 🙂

Jag har fotat idag inför ett kommande samarbete och när jag var klar ville Lilja bli fotad och sen hängde även David på det. Så en liten bildbomb på de två 😉

❤️❤️❤️

Imorgon skulle Selina ha varit på magnetröntgen men de ringde i morse och sa att apparaten gått sönder. De återkommer om en ny tid till nästa vecka. Carola kommer och vi kör vår insta-live från oss 🙂

Nu kom Lilja och bäddade ner sig hos mig så det får bli godnatt från mig.

Kram ❤️

P.S. Sedan bloggen flyttades till nya servern och gjordes om är kommentarsfältet öppet igen. Jag vet inte hur den ändras till att jag måste godkänna allas kommentarer ännu så sköt er 😉 Jag tycker att det är skönt att kunna ha det som det är just nu.

7
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00