De små ❤️

Jag ska precis lägga mig, fastnade framför Netflix när barnen hade somnat och det blev visst lite sent 😉

Idag har jag och de 5 minsta varit till Uppsala och hjälpt Linnea att hitta några filmer hon ville köpa. Det gick så där.

Jag har storstädat småbarnens rum vilket är ju alltid lika roligt…eller inte. Det tar sin tid men skönt när det är klart. Jag är inte helt nöjd med hur deras rum är just nu och går och klurar på hur jag ska piffa till rummet. Men tids nog blir även det bra 🙂

Jag har fotat idag inför ett kommande samarbete och när jag var klar ville Lilja bli fotad och sen hängde även David på det. Så en liten bildbomb på de två 😉

❤️❤️❤️

Imorgon skulle Selina ha varit på magnetröntgen men de ringde i morse och sa att apparaten gått sönder. De återkommer om en ny tid till nästa vecka. Carola kommer och vi kör vår insta-live från oss 🙂

Nu kom Lilja och bäddade ner sig hos mig så det får bli godnatt från mig.

Kram ❤️

P.S. Sedan bloggen flyttades till nya servern och gjordes om är kommentarsfältet öppet igen. Jag vet inte hur den ändras till att jag måste godkänna allas kommentarer ännu så sköt er 😉 Jag tycker att det är skönt att kunna ha det som det är just nu.

  1. Emma skriver:

    Jag saknar dig på Bloglovin sen du flyttade bloggen. Samma med Mona som flyttade samtidigt. Har avföljt och sen tryckt på följa igen men tyvärr hjälper det inte. Kan du snälla be dem fixa det? Saknar ju dina inlägg när de inte kommer upp där.

  2. Jeg syns Lilja er den som ligner mest på deg! Hun er jo helt lik. Er du enig?

  3. Millie skriver:

    Hej! Tänkte på en sak när jag såg er live på Instagram. Tjejen bredvid dig, har du kollat hennes syn? Det såg ut som att hon fick anstränga sig för att läsa, lutade sig fram och kisade. Fick intrycket att hon kanske är närsynt? 😊

  4. Du har jättefina gulliga barn♥️här ser de lite busiga ut presic som det skall vara i den åldern.?♥️?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..