ANNONS

Det finns musik och det finns….

/

Oljud!

Jag och småttingarna har varit runt i Uppsala med Linnea och på vägen hem till oss satt Linnea på sin musik i bilen.

Förlåt mamma, du kommer inte att gilla detta ?

Jag är en rocktjej och i mina yngre dagar hade jag svårt med någon annan sorts musik. Men med tiden och åldern har jag blivit mera allätare och kan lyssna på det mesta och då även gilla det väldigt mycket. Men på allvar! Håkan Hellström.

Det går bara inte att lyssna på utan att svetten börjar rinna och man har lust att sticka huvudet i sanden eller nåt. Bara man slipper oljudet! Nästan så att jag hellre lyssnar på dansband och är det illa ?

Resan hem gick fort kan jag försäkra er om 😉

Kram ❤️

29
5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00