Snabbesök, vegetariskt m.m

Påsklovet är snart slut och jag borde ha försökt komma isäng lite tidigare så jag orkar kliva upp kl. 6 på måndagen. Men jag njuter av några timmars tystnad på kvällarna när alla barn sover och jag kan se på tv eller göra annat utan att bli avbruten 20 gånger på en timme 😉

För så är det på dagarna, hela tiden någon som bockar på uppmärksamhet eller ropar på mamma bara för att. Ganska ofta hör jag mamma, mamma!! Och när jag svarar så får jag tillbaka eeeh…..eeeh…. jag glömde bort.

Igår fick vi ett oväntat besök som dök upp oanmäld men absolut inte oönskat. Daniel ( barnens storebror ) var i Uppsala för att träffa sin mormor en sista gång ( hon är jättesjuk ) och passade då på att överraska oss. Alla blev superglada och pratade i mun på varandra den stunden han var hos oss 🙂

Idag började jag dagen med att städa. Den ordningen höll inte ens halva dagen 😅 Vädret har varit bättre idag och ungarna har varit ute en hel del. Killarna bygger nåt på baksidan så de har varit väldigt upptagna med det. Även om vädret har varit okej så är det fortfarande väldigt blött och geggigt ute. Mina renskurade golv höll sig inte så rena så länge och jag har gått och skurat om och om igen efter varje gång nåt barn har varit inne för att hämta nåt. Men jag ska inte gnälla för det är härligt att viljan att vara utomhus finns där igen 😉

Jag och Jennifer lagade vegetariskt till oss två idag. Jag improviserade med det som fanns tillgängligt vilket är kors i taket bara det 😂

Dessutom så blev maten riktigt god 😉

Fräste riven morot, lök och sojabönor lite snabbt och kryddade enkelt med salt, peppar och lite teriyakisås. BBQ Ouph och halloumi till det. Snabbt, enkelt och gott 🙂

Idag fixade jag även biljetter till Marcus och Martinus för Selina och Alice. Killarna ska spela i Borlänge på sommaren och självklart ville tjejerna se de….igen 🙂

Älva har gjort en diadem av piprensare åt mig 😉

Godnatt ❤️

 1. Alma skriver:

  Den vegetariska maten såg jättegod ut!

 2. Biggan skriver:

  Duktig du är ,men har du aldrig någon helg ledig numera?

 3. Sofie skriver:

  För mig som uteslutit kött i 15 år så är det kul att se att fler och fler väljer vegetariskt ibland ☺ Oumph är ett gott alternativ till kött 😊 👍
  Kan rekommendera det här receptet med just oumph:

  http://alltommat.se/recept/enchiladas-med-oumph/

 4. Em skriver:

  Ovo-vegetariskt 😘 Ni äter ost… Är det Jennifer och Linnea som inte äter kött?

  1. Ovo-vegetarianer äter ägg. Lakto-vegetarianer äter mejeriprodukter…

   1. Em skriver:

    Haha ja jag skrev fel. Skyller på att det är söndag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..