Måndagsshopping

Innehåller affiliate-länkar

Ny vecka med nya möjligheter 🙂 Hoppas ni har haft en skön helg! Det har vi haft och framförallt Thor då som blev firad. Tårtan som Selina knåpade ihop blev väldigt god och allt gick åt. David är en riktig tårtmonster och verkligen älskar hemmagjord tårta och prinsesstårta. I Davids smak slår en tårta all godis i världen 🙂

Thor hade önskat sig en ny mobil. Hans gamla är i riktigt dåligt skick så det var det enda han verkligen ville ha. Annars några tröjor…. 😀 Jag gjorde allt för att få fram att en ny mobil är nog inte så aktuellt just nu tyvärr …. Och därav blev han också enormt överraskad och glad 😉

Igår var det tråkväder hela dagen. Regn till och från men det hindrade inte ungarna att vara ute en hel del. Spindlarna har vaknat till liv och jag har sett flera stycken inomhus de senaste dagarna. Igår såg de mindre barnen en spindel vid soffan och skrek som tokar om att jag skulle ta bort den. Efter det ser David spindlar överallt, varenda liten mörk ”fläck” på golvet är en spindel och det är knappt så han kan släppa ögonen från golvet.

Igår kväll när lugnet hade lagt sig kikade jag igenom på Ellos.se efter lite vår/sommarkläder till oss. Barnen har vuxit en del under vintern så det behövs lite nytt. Jag själv har inte vuxit åt nåt håll utan för mig är det bara ha-begär 😉

Sommarklänningar som den här är mest populära hos Lilja och Älva. De ska vara lekvänliga liksom. Helst vill de ha likadana och då försöker jag hitta en klänning som finns i olika färger 🙂

David älskar Frost. Han kan filmen utantill och pratar mycket om Anna och Elsa hit och dit. När jag i morse visade småtjejerna vad jag tänkt beställa till de så såg han denna klänning med Elsa på och blev ha-galen. Klart han ska få den då 🙂

Tunna och sköna byxor går verkligen åt och nu har dessutom både Nellie och Älva haft någon sorts växtperiod och de flesta byxorna har blivit för korta för de. Älva brukar ärva en del kläder från Nellie men det blev inte många par denna gång.

Älva gillar mest såna här byxor.

Medans Nellie föredrar leggings. Sällan hon tar på sig några andra sorters byxor. Därför köper jag oftast leggings i 2-pack och olika färger.

Själv så fastnade jag för denna blus! Lagom att ha nu innan värmen kommer och snyggt till jeans 🙂 Dessutom är det 30% rabatt på den just nu!

Precis som det är på denna ärmlösa blus som jag vill ha till de varmare dagarna.

Jag vill även ha nya shorts även fast jag har för många redan. Har lite mani på att köpa jeans och jeansshorts men ett par nya skadar väl aldrig 😉

En ny jacka för sommarhalvåret behöver jag dock och då en som tål de lite sämre vädren. Den här fastnade jag direkt för, ville inte ha svart som vanligt så det fick bli grönt …. som vanligt 😀

Just nu har ellos.se upp till 30% rabatt på överdelar, jackor och skor 😉 Jag ska leta vidare innan jag gör klart min beställning ….

hörs senare, kram

P.S. Teknikerna jobbar med de olika problem som kommit sedan bloggflytten till den stora servern. Bla så har en del problem med Bloglovin…. Problemet finns inte hos alla som använder Bloglovin och enligt teknikerna så ligger inte problemet på ”oss” och de har kontakt med Bloglovin för att försöka lösa detta. Alla små problem som bloggarna som blev flyttade har jobbar teknikerna med och det kommer att bli bra 🙂

 1. Sophia skriver:

  Alltså vilken mamma du är…jag baxnar inför allt. Du vill inte adoptera en 42-åring o få 14 barn;).

 2. Jag har märkt problemet med bloglovin,jag får inte upp när du bloggat något nytt,så jag måste in på adressen o kika om du skrivit 😊

 3. Alma skriver:

  Vad fick han för mobil-modell?
  Är det värt att köpa en telefon för 5-6 tusen eller duger billigare märken bra?
  Står själv i valet och kvalet vilken mobil 10-åringen ska få.

  1. Jag tycker att en billigare än så duger bra till en 10-åring. Thor fick nu en iPhone SE som jag hoppas ska hålla ett bra tag.

  1. Millie skriver:

   Finns en Huawei hos bl a Telia som är billig och verkar bra!

  1. Em skriver:

   Självklart en billigare. Vad ska en 10åring med en mobil som kostar mer än en medel månadshyra med? Köp en Huawei, de är som en samsung men lite ‘billigare’ utseende och eventuellt lite sämre kamera beroende på modell. Alt kika efter kampanjer, netonnet brukar ha utvalda modeller till billigare pris

   1. Tommy skriver:

    Är det inte upp till individerna att avgöra det?

 4. K skriver:

  Vilken vacker tårta Selina gjorde, hon är lika duktig som Linnea! Snälla Mirka, kan inte du ge dina bästa tips för städning och sortering? Hur lägger du upp detta? Önskar som ett veckoprogram. Du har det alltid så fint och jag vet inte var du får all energi ifrån och hur du orkar?! Hur många tvättmaskiner har du, torktumlare? Jag blir aldrig klar, detta tar aldrig slut. Det skulle vara jättesnällt om du ville inspirera lite, tack🤗

 5. Hej. Hur är ellos kläder i storlek och kvalité om du jämför med. HM LINDEX KAPPAHL.?

  1. Jag gillar Ellos, bra kvalité och generösa i storlek. Nått man kanske ska ha i åtanke, välja en mindre storlek än vanligt kanske beroende på plagg.

   1. Gäller det både barn och vuxna?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..