Tisdagar är värst

Vad jag älskar när våren är här och man kan vara ute och njuta istället för att frysa efter en stund. Ungarna springer in och ut och leker så hallen är konstant ett stort kaos men det gör inget. Just nu stör jag mig inte på stöket som blir av all gegga de drar med sig in, alla skor som aldrig hamnar på skohyllan osv. Det är härligare att alla njuter av att vara ute 🙂

Jag måste köpa oss en ny studsmatta. Bästa leksaken, framförallt för de lite större barnen! Ungarna älskar studsmattan men vår gamla har gjort sitt. Måste verkligen fixa en ny snarast. En stor och bra en.

Jag hoppas att vädret är fint till helgen för då tänkte jag röja på tomten. Rensa i rabatterna och städa undan saker som kommit fram när snön försvann. Jag måste verkligen komma iväg till återvinningen. Har så mycket gammalt skit som behövs kastas och allt det tar upp utrymmet på den inglasade altanen. Jag vill göra sommarfint där nu 🙂 Jag måste bara fixa en större bil över en dag så jag får plats med det som ska kastas. Hade varit skönt om det fanns en firma som kom hem och hämtade allt, då hade man dessutom sluppit bära massa tungt.

Lilja och David fick sig en flygtur när vi handlade på City Gross. Alltid lika roligt tycker de 😀 Jag köpte jumpaskor till barnen i helgen men de där två vägrar att använda de för då blir nya skorna smutsiga säger de båda 🙈😅 De vägrar också att byta till tunnare jackor. Men snart har de inga val när vinterplaggen packas ner 😉

Nu har Selina ätit sin medicin under flera veckor och kommit upp till en dos hon minst ska ligga i och då är det också dags för Selina att göra ett nytt EEG. De ringde mig idag från sjukhuset och frågade om vi kan komma imorgon så det blir ett besök där på morgonen.

Insta-live med Carola kl. 12-13 som vanligt 😉

Igår och idag har Nellie och Älva haft en kompis över på lek efter skolan. Imorgon blir en ”ledig” dag och på torsdag ska tjejerna hem till kompisen. Jag har fått iväg Älva till skolan i alla fall 3 gånger på en vecka vilket är jätteskönt. Hon protesterar inte lika mycket längre och det är superskönt.

Det pratas ofta om hur jobbiga måndagarna är. Men för mig och vad jag kan se även för de mindre barnen så är tisdagar veckans värsta dag. Då är vi som tröttast och gnälligast. Jag har tänkt på det ett tag nu och det är tydligt att tisdagar är värst. Lilja är såå trött och kinkig på tisdagar och somnar jättetidigt. Vad är er jobbigaste veckodag?

Nu har David invaderat min säng som vanligt så jag säger godnatt.

Kram ❤️

 1. Ankie skriver:

  I vår kommun kan man hyra en konteiner som dom kör hem på gården. Efter tex 48h kommer dom och hämtar den.
  Är väldigt smidigt och man slipper fara fram och tillbaka till toppen

 2. Pi skriver:

  Samma sovtider vardag som helg om man inte gör ngt särskilt kan vara lösningen men så kanske det redan är?

 3. Tina skriver:

  Hej Mirka! Om du inte själv såg Breaking News med Filip och Fredrik, så måste jag bara tipsa om att de pratade om dig där ikväll 18/4. Det var med Astronauten Fuglesang som gäst. Ja du får titta på det, var positivt om dig💟

 4. Tiptapp appen! Där har jag fått iväg allt fr kyl till löv för en billig peng:)

 5. Karin skriver:

  Finns flera tjänster som hämtar upp o åker till tippen. Bland annat TippTapp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..