ANNONS

Megaspindel

/

Godmorgon på er 😀 Jag sitter och stressar i mig lite frukost innan jag dyker ner i pappersarbetet jag har att jobba med. Deklarationen ska bli klar till helgen har jag bestämt och jag började med det igår kväll. Det blev sent. Egentligen börjar jag bli ganska van med att fylla i deklarationen nu när jag gjort det ett antal år. Det blir ju en hel del extrajobb när man har en enskild firma och jag är dessutom sjukt rädd för att göra fel så jag trippelcheckar allt jag gör och till sist även dubbelkollar med en bekant som är kunnig. Det blir några timmars extra jobb men jag gör gärna de extra timmarna för att få det rätt 😉

Jag ska hinna jobba en stund nu innan jag åker till Carola för Insta-live. Jag har planerat att vara helt klar med deklarationen senast imorgon kväll. Helst hade jag velat ta in på ett hotel ett dygn och få jobba obehindrat tills jag blev klar. Det hade varit skönt att slippa plocka undan allt när man är igång för nu blir man avbruten av möten, hushållsbestyr, bråk, skjutsningar osv. Men men… det är en dröm som inte kan uppfyllas för tillfället, kanske nästa år 😉

Igår hade Älva hälsoundersökning i skolan. Allt gick bara bra, hon hör och ser bra och växer som hon ska 🙂 Vi pratade om hennes ovilja att gå till skolan och efteråt gick jag och pratade även med en pedagog i hennes klass. Tillsammans ska vi nog få allt att fungera 🙂

Varje dag när jag lagar middag kommer småttingarna som på beställning och ska pyssla vid köksbordet.

Det ritas, målas, klipps och limmas och blir alltid väldigt mycket papper överallt.

David var nöjd för att få ha datan för sig själv en stund 🙂

När jag stod vid spisen såg jag nåt i ögonvrån. En stor spindel som knatade på golvet. Jag är inte rädd för spindlar, gillar de inte direkt men absolut inte rädd och kan röra de om det behövs. Annat är det med typ alla barn i huset. De skriker som om djävulen var efter de så fort de hör att någon ser en spindel. Även nu satte sirenerna igång så fort ett av de små såg jättespindeln.

Jag försökte fånga den men den hann smita under spisen. Så jag fortsatte med matlagningen medans tjejerna satt vid bordet med benen uppdragna 😅 De höll koll på golvet och efter en lång stund såg Älva spindeln igen. Denna gång kunde jag fånga den och släppa ut på gräset.

Nu ska jag ta fram mina papper m.m så hörs vi sen 😉

Kram ❤️

18
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00