ANNONS

Möte, Lidl m.m

/

Innehåller reklamlänk

Pustar ut i soffan, Nellie kollar på nån hästserie i datorn, Lilja har somnat i fåtöljen och Älva och David kollar på tv. Jennifer har gått runt och dammat och städat överallt och det luktar gott överallt 🙂

Jag blev klar med min deklaration och momsredovisning kl. 23.43 igår kväll. Så jävla skönt att kunna släppa den pressen även om jag fick en del restskatt 😉

Idag har jag varit hos familjeenheten igen. Även om jag är ensam om att gå dit numera så fortsätter jag med besöken av andra anledningar. Det är skönt att prata med någon utomstående och få råd och stöd med saker kring barnen och vardagen.

Hann sedan förbi en nyöppnad Lidl här i stan. Väldigt stort och fint jämfört med andra Lidl-butiker jag besökt plus att butiken ligger bättre till för min del 🙂 Jag gjorde några fynd dessutom och kom hem med lite nya kläder till vissa av barnen

Nellie, Älva och Lilja fick varsina somriga one peace. De fick även leggings. David och Lilja fick varsina tröjor och David fick även 3-pack t-shirts och ett par shorts.

Åkte till sist förbi en rätt ny sportaffär i stan , Decathlon. Där hittade jag en cykel till Nellie i tidig födelsedagspresent. Hon fyller år på lördag men fick cykeln idag då jag har ingenstans att gömma den 😉

Lagade middag medans det regnade, haglade och åskade och ungarna var fastklistrade på mig, rädda för åskan. Jag själv älskar åskväder och försöker verkligen få barnen att inte bli så vettskrämda över det.

Jag fick äntligen hem mina nya lampor från Thefashionroom.se som varit restade.

Ska försöka få upp de under helgen 🙂 Det kommer bli så fint.

Nu börjar flera barn komma ner från sina rum – dags för kvällens Robinson!

Kram ❤️

18
13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00