Till hem och fest

Innehåller reklamlänk

Igår kväll när alla ungarna hade slocknat fastnade jag framför datorn möjligtvis lite längre stund än planerat. jag bäddade rent i de flesta sängar här om dagen och kom fram till att småtjejerna har påslakan så det räcker och blir över. De stora tjejerna har sina favoriter som räcker precis. Men killarna har knappt inga….eller jo men de vägrar att ha Pokemon och spiderman numera 😉 Jag har typ 3 eller 4 olika set till min säng men nu snor killarna mina påslakan för att slippa Spiderman & co. Så det betyder att de behöver nya sängkläder innan jag får spader på att mina är på vift.

Hos Jotex såg jag att de har 20% på alla påslakanset denna vecka så det var ju lägligt och bra 🙂

Hittade perfekta påslakanset till de tre musketörerna som delar rum. Den här marinblåa till Victor, en likadan fast mörkgrå till Thor och en likadan lavendelblå till Oliver. Fanns ännu flera färger att välja mellan och de hittar du HÄR 😉

Såg även att det var 30% rabatt på Happy-handdukar så jag passade på att beställa varsin till Jennifer och Benny som vill ha helt egna handdukar.

Den HÄR randiga och härligt färgglada till Jennifer hade jag helst velat ha själv 😉

Benny vill ha det enkelt och enfärgat 🙂 Det finns handdukar i flera olika färger och storlekar också och de hittar ni HÄR 😉

När jag ändå var igång så fortsatte jag min jakt efter en sommarklänning som passar både till en dop/fest och till vardags. Och nu behöver jag lite hjälp av er. Hos Ellos hittade jag 4 st som jag tycker om och de är ganska olika från varandra. Frågan är bara….vilken ska man välja. Jag är ju ingen klänningstjej direkt så det är viktigt att klänningen är bekväm 😉

NR. 1 finns i flera färger HÄR

NR. 2 finns också i olika färger men jag tyckte bäst om denna röda. Den finns HÄR

NR 3: Den HÄR modellen fastnade jag för men hur är märket Desigual? I storlek osv.

NR 4: Den HÄR är ju likvärdig med den ovan och jag gillade färgen på den lite mera än den blåa 😉

Jag har tittat runt i olika butiker när jag varit och handlat men inte hittat någonting som tilltalar mig som dessa fyra klänningar så det får nog bli en av de. Så snälla hjälp mig – Vilken?

♥ Kram ♥

  1. Janet skriver:

    Mekko numero 2 🙂👍

  2. M skriver:

    Den första helt klart

  3. Nr 1 röstar jag på. Jättefin!

  4. Nr 1 tyckte jag var finast!

  5. Nr 1 – Solklart! I NAVY helst, men den svartmönstrade var också fin. Gillae Nr 2 med men den svartmönstrade mest. Snygga var dom! Bra span! <3<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..