Beslutsångest

Innehåller reklamlänkar

Om knappt 2 veckor åker jag, Carola och Malin + några från Norge till Danmark på en pressresa över några dagar. Vi ska bo på 2 olika spa-hotel vid det som kallas för Danmarks Rivieran. Jag insåg ganska snabbt att jag kommer att behöva badkläder. Det är någonting som jag inte använt på de senaste åren. Jag och bada i Sverige hör inte riktigt ihop helt enkelt då det är för kallt i vattnet för denna badkruka 😀 Och på spa har jag aldrig varit. Men nu kommer jag att ta vara på varenda sekund inklusive badandet 😉

Och då kommer vi till mitt beslutångest. Jag behöver badkläder! Och det finns ju mängder med olika modell att välja mellan. Annat var det förr minsann 😉 Jag är inte så bekväm med min dallriga bullmage som alltid ser ut som nygravid så det får bli rejäla bikinitrosor. Hittade några jag väljer mellan, våghalsig är jag också och håller mig till annat än helsvart 😉

Den här modellen på både trosorna och överdelen tyckte jag om. Är dock lite tveksam till färgen…. Jag tycker att gult är snyggt på andra men inte på mig.

 Mitt andra alternativ är randigt och marinblått. Gillar snören på  trosorna  och överdelen är snygg men sitter en sån modell bra på ett par bröst av en slappare variant tro?

Älskar färgerna på denna bikini. Finns i olika modeller men de här trosorna kan jag tänka mig bäst att ha. Överdelen skulle jag vilja testa först. Men tycker att denna är superfin och är rejält sugen på den 🙂

 Och så har vi ju tankinis också. Jag har aldrig haft en sån men det kanske vore värt att testa en sådan. Så den här har jag bestämt mig för oavsett vilken bikina jag dessutom väljer att köpa 🙂

Dessutom har jag redan beställt klänningarna vilka kommer att komma väl till pass på resan 🙂

Pjuh…vilka beslut att ta 😅

Kramis 😘

 1. Vem kommer ta hand om barnen när du åker?

  1. M2 skriver:

   Man kan ju verkligen hoppas att det är pappan till barnen! Det var ju precis inga protester när de blev till! Är så förbannad trött på att man inte får sitt ansvar!!

   1. M2 skriver:

    Hon och hennes man verkar vara helt underbara!

 2. Den blåvit randiga är jättebra! Håller allt på plats på ett snyggt sätt

 3. Jag vill slå ett slag för plagget baddräkt 🙂

 4. Jag har en tantkini (som jag kallar det), perfekt i badhuset och om/när det känns obekvämt att vara för bar. Använder bikinibyxa i boxermodell, alltså tajt men med lite ben o högre i magen! Ha det så skönt, spaa lite åt mig oxå💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..