Grillning, pajer m.m

Har ni haft en skön dag idag? Vädret blev ju så fint idag och skönt att kunna låta altandörren från köket stå vidöppen 🙂

Jag har rensat i hallen. Fick bort alla vinterkläder och skor och fram de sommarjackorna och skorna som inte tagits fram ännu. Städade grundligt i varenda vrå och fick ihop en jäkla massa sopor. Så skönt att ha det äntligen klart 😉 Mikaela och Robin kom och strax efter åkte jag för att möta upp Linnea och sedan vidare till affären. Det blev grillning idag och hamburgare stod på menyn. Vanliga hamburgare, veganska hamburgare och halloumiburgare. Det bästa var att jag slapp stå vid grillen vilket inte är min favoritsyssla och jag protesterade ingenting när Robin ställde sig där 😇 Han skötte det bra medans jag fixade halloumi och alla tillbehören och Linnea tog hand om de veganska burgarna. Teamwork!

Fick fina blommor av Mikaela och Robin idag ❤️

Efter middagen bakade Linnea vegansk rabarberpaj och Alice och Mikaela bakade en äppelpaj.

Rabarberpaj

Äppelpaj

Ljuvligt goda båda två 🙂

Robin åkte iväg en sväng med Victor, Oliver, Thor och Nellie och vi hemma umgicks med kortspel och fika.

Mikaela och Robin har 2 små hundar som får mycket kärlek av ungarna och vice versa. Lilja och David säger godnatt till de 😉

Altanen med bordet 🙂 En dyna till bänken skall fixas och en mindre uppsättning av bord och stolar el dyl ska fixas till andra sidan av altanen sen är det klart 👍 Och lite blommor 😉

Life is good ❤️

Kram 😘

 1. Hej vilken underbar dag ni haft .. kan man få receptet på vegan rabarberpajen ?

 2. Gen skriver:

  Jag måste bara säga att du är en FANTASTISK mamma till alla dina fina barn Mirka sällan man hör dig gnälla som många 2barnsföräldrar gör att det blev så jobbigt när nr 2 kom All heder till dig fina Mirka Kram till hela fina Familjen

 3. Vi och grannfamiljen åkte till stranden och hängde ett par timmar. Våra dårar till barn badade medan vi satt tryggt på stranden och njöt i solen. På kvällen blev det grill och spel hos grannarna. Satt ute och åt och njöt i solen. 🌞

 4. Det här inlägget gör mig verkligen glad på så många sätt! Att ni får ha Mikaela och Robin där, att Linnéa är hemma, det fina vädret, barnen och hundarna.. hur söta är dom inte? ☺️, altanen ser ju hur underbar som helst ut, och jag får en känsla av att du mår ganska bra när det är såhär! Och ja, är det så, då blir jag glad på riktigt!
  Ni är värda all medvind som ni bara kan få!
  Kramar till er alla ♥️

  1. Håller med dig till 100%. Mikaela och Robin ska ha en Guldstjärna av högsta karat. Detta måste kännas skönt för dig Mirka som behöver detta så väl. Mirka du är en fantastisk mamma med så gulliga barn.
   Trevlig helg.
   Birgitta

 5. Karin skriver:

  Vilken fin dag ni verkar ha haft. Så härligt med så mycket hjälp av Mikaela och Robin ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..