Gräsklippare m.m

Hade ni en fin dag igår? Såg att det hade regnat en del på vissa delar av landet. Vi hade strålande sol hela dagen 🌞 Alice, Victor, Oliver och Thor drog till stranden och Jennifer åkte till Uppsala för att träffa killen sin. Jag fick tummen ur och började klippa gräset medan de små hoppade studsmatta. Det gick bra si så där 10 minuter. Sen small det till under gräsklipparen och bladet lossnade. Bulten som höll den fast i klipparen hade gått av 😠 Så det var kört med den klipparen. Surade en stund och satte mig sedan för att leta efter en ny gräsklippare. Gräset växer snabbt och är redan jättelångt så det måste klippas snarast. Jag vet att man kan borra bort bultbiten osv men orka lämna in den liksom. Gräsklipparen är eldriven och jag har inte varit så förtjust i sladden som är i vägen hela tiden. Så när jag ändå måste ha en ny klippare så har jag en chans att slippa en eldriven 😉

Mikaela och Robin kom och jag tog med mig Selina för att åka till Bauhaus för att köpa en gräsklippare. De rekommenderade en batteridriven så slipper jag bensin mm. Jag tog de på orden 😉

Mitt nya åk 😁

Idag ska den provköras, batteriet är fulladdat så det är bara ut och klippa.

Igår var chokladbollarnas dag så Mikaela och barnen bakade ett gäng till fikat

Idag är det lika fint väder som igår. Victor och Oliver har åkt till Norrtälje med Robin och jag ska ta tag i gräsmattan.

Vad hittar ni på idag 😉

Kram ❤️

  1. Jag har kört iväg man och barn till skogen, de ska tillbringa natten under bar himmel. När jag kom tillbaka grävde jag fram gräsklipparen och klippte vår lilla tomt. Sedan fick jag roa mig med att skura en matta som katten tyckte var ett lämpligt offer att spy på.😣Nu lugn och ro innan jag far iväg och köper sushi till middag. Sedan filmkväll i min ensamhet. 😁

      1. Får väl se om de ringer i panik ikväll och vill bli hämtade. 😂 Maken överlever säkert, det är sonen jag funderar på om han vet vad han har gett sig in i… 🤔 Jag själv njuter av lugnet och tystnaden. 😁

  2. Härlig helg 🤗 kul att Norrtälje besöks 👍 där bor jag 😀 Kom gärna på besök allihop i sommar, 1 timmes resa från Uppsala 🚙 ☀️

  3. Nu vet inte jag hur stor (eller liten) gräsmatta du har men här tröttnade vi på den batteridrivna snabbt för det gick inte klippa hela på en laddning och det blev så tjatigt att vänta
    Men du kanske har köpt en bättre som batteriet räcker längre på.
    Lycka till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..