Stranden idag

Alltså hur underbart är det inte med denna värme vi haft de senaste dagarna! Värmen är säkert inte här att stanna så det gäller att njuta av varenda stund 😉

Idag har vi varit till stranden nära oss. Jennifer, Alice, Thor och Nellie orkade inte vänta på mig och gick dit i förväg. Bara Benny och Victor som inte ville hänga med utan stannade hemma. Jag valde att parkera bilen en bit ifrån på stora parkeringen istället för vid badet så att vi fick oss en skön promenad också.

Det är så vackert här 🙂

David redo för första doppet

Stekande hett i solen 🌞

Lilja och David var badkrukor. David vägrade dessutom att ens klä av sig medans alla större syskonen plaskade i vattnet för glatta livet. Lilja vågade doppa sig till slut men det satt långt in 😀

Morsan då…?

Fötterna var de enda som fick sig ett dopp 😉 Det ska mycket till innan jag kliver in och blöter ner mig 😇

Till slut promenerade vi tillbaka och avslutade med glass innan jag körde 2 vändor hem.

Igår var jag duktig och klippte gräset så svetten rann. Nya gräsklipparen är lite vassare än den gamla och det var en ren fröjd att klippa gräset. Jag har köpt en mindre studsmatta till de minsta barnen så att de kan hoppa när de vill istället för att turas om med de stora kidsen. Vi satte upp den igår och den har används flitigt sedan dess 🙂

Måndag imorgon (idag) och en del jobb står på schemat. Bäst att sova nu så jag orkar upp, det har blivit flera extrasena kvällar de senaste dagarna…

Kram ❤️

LOADING..