Det börjar blomma 🌸

Ooh, vad jag älskar den här årstiden! När naturen blir grön igen och träden/buskarna och rabatterna börjar blomma osv.

Rabarbern ute på tomten växer så det knakar och nu är syrenerna på väg att slå ut.

Jag älskar syrener och måste ta in en bukett imorgon 🙂

Påskliljorna är lite sena men lika fina ändå 😉

Idag har jag verkligen haft häcken fullt. Fixade middag till ungarna medans jag själv åt några tuggor på stående fot. Fyra barn var hos kompisar och lekte och skulle hämtas så jag själv hann aldrig sätta mig ner. Sen var det läxläsning och kvällsbestyren kvar innan nattningen började.

Nu sover de små och de stora har dragit sig tillbaka. Jag pustar ut och är tacksam över att imorgondagen är mera ”normal” 😅 Lär somna snart och hoppas innerligt att David sover bättre än natten innan. Han hade växtvärk och sparkades och gnällde i ett stackaren. Sen kom Nellie, Älva och Lilja till min säng under natten så jag hade till slut knappt någon plats kvar och varmt var det också. Kan tillägga att jag har en extra 90-säng bredvid min säng men den hade Alice somnat i 😂

Har ni haft en bra dag ?

Kram ❤️

  1. Håller med om att det är helt underbart när allt grönskar och börjar blomma. Dina syrener ser ju fantastiska ut!!! Sen tror jag att det är pingstliljor på bilden, så i så fall blommar de ju perfekt 😀

  2. Ligger i sängen med fönstret öppet och utanför står det en syrenbuske som doftar så gott 😌 Kram och godnatt 😊

  3. Här hos oss i södra Skåne har syrenerna nästan blommat över och rabarber har vi plockat sedan valborg. Så olika det kan bli i Sveriges avlånga land 😊

    Det är pingstlilja på bild, de är gula i mitten och vita bakom, till skillnad från påskliljor som är gula överallt.

    1. Är det verkligen en pingstlilja? Jag har lärt mig att den ”inre blomkransen” är betydligt mindre på pingstliljor. Men det finns så många nya sorter tycks vara blandningar av dem båda så ibland är det jättesvårt att veta.

  4. Åh! Älskar syrener men där jag bor finns inte en enda syren så långt ögat når. 😭 Raberber älskar jag det med men den plantan jsg planterade åt snigelfanstygen upp! 😭 Tigger till mig ett gäng sv en kompis som har drivor med dem och mer än gärna delar med sig. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..