Sömnlös

Innehåller reklamlänkar

Go kväll på er 🙂 Jag har haft en lugn och skön kväll och känner mig inte ens trött ännu så jag har suttit och slösurfat runt i lugn och ro.

Det har varit riktigt varmt även idag och jag och Carola körde vår Insta-live utomhus. Vi satte oss i skuggan men efter en stund smög sig solen på mig så min vänstra sida var i solen. Det blev lite väl varmt mot slutet av vår timma och axeln min började brännas. Årets första solbränna med en stor betoning på bränna 😉

Nu blåser det en massa och man kan känna att vädret blir nog sämre till imorgon. Lite regn skulle nog inte skada …. men bara lite.

Benny hade tandläkarbesök idag och jag tog med mig småttingarna. Och hade fullt upp med att hålla de i schack medans Benny gjorde sin undersökning. Det fanns absolut inget att roa de med i väntrummet så en kvart kändes som en timme minst. Det blev en sen middag och Victor stod för korvgrillningen 🙂 Jag hjälpte Oliver att plugga inför ett kemi-prov vilket fick mig att minnas att jag verkligen inte tyckte om det ämnet i skolan. Ge mig matte, geografi, so eller vad som helst men inte kemi eller fysik *brrr*

I väntan på kvällens Robinson satt Nellie, Älva och David och ritade

medans jag slappade med en trött Lilja

Ungarna somnade på 5 minuter och jag lyckades hålla mig vaken så jag har hunnit få en hel del gjort de senaste timmarna 🙂 I alla fall innan jag började slösurfa 😀

Jag har under de här varma dagarna insett att jag behöver nya linnen. Jag har varit till Gränby C och letat men inte hittat några jag riktigt fastnat för så ikväll har jag letat på Ellos.

Den här modellen tycker jag om och även färgen då jag försöker köpa linnen i andra färger än bara svart.

Även denna röda fastnade jag för. Just de här 2 ovanstående finns i flera färger 😉

Den här är precis min stil. Men den har snören som ska knytas där bak vilket gör mig lite tveksam så vi får se….

Det här linnet vill jag ha. Mina barn säger att den är ”tantig” – är den det? Jag tycker inte det 😉

Till slut kollade jag återigen på klänningar. Senast idag tänkte jag på hur skönt det hade varit att ha en klänning på sig istället för jeansshorts men har ingen skön vardagsklänning.

Den här kan jag tänka mig. Ser skön ut.

Likadan klänning i svart…..?

Som en avslutning så hittade jag shorts för halva priset vilket var bra då några av killarna behöver shorts 🙂 De här finns i flera olika färger så behöver inte alla få i samma färg 😉

Den här klänningen var också på rea och blir perfekt till Lilja 🙂

Sen orkade jag inte kolla runt längre 😀 Ska leta efter lite mera barnkläder imorgon men nu behöver jag komma i säng 😅

Kram ❤️

 1. Linnena var fina men det vita med blå blommor var tantigt, det passar ej dig Mirka🙂 Trevlig helg!

 2. cissi skriver:

  Jag tycker ofta att mönstrade plagg ser ”tantiga” ut 😳😂 Det var en himla skillnad på klänningen i blått samt svart, den svarta ser riktigt snygg ut medan jag inte skulle titta åt den med mönster ens trots att det är samma modell 😆 Det är ju helt klart en smaksak, man ska bära det man trivs i och strunta i vad andra tycker eftersom vi alla ju tycker så olika 😊👌

  1. Jag tänker lite som du ☺️ Men försöker komma ifrån att alltid bara ha svart i allt 😅

 3. Åsa skriver:

  Kolla även Cellbes…. har faktiskt en hel del fint

 4. Ann skriver:

  Ett tips är att kolla in https://www.bonprix.se/ mkt billigare än ellos och jätte bra kvalitet. Jag tycker Ellos blivit för dyra.

  1. Handlar också mycket på bonprix bra kvalitet och billigare än Ellos.
   Bra i storlekarna.

   1. Mari skriver:

    Ja bon prix är billigsre men Mirks gör ju reklam pga samarbete med Ellos, vilket ju gör att hon får betalt alt.får kläderna gratis eller ytterligare rabatt utöver utav Ellos. Så för henne blir nog då Ellos billigare ☺. En annan mammabloggare berättade att hon får betalt plus får behålla kläderna efter hon fotat och skrivit om det på instagram. Men det är såklart olika avtal man kommer överens om. Så det är som ett reklamjobb.

    1. Detta är inget reklamsamarbete där jag får rabatt eller gratiskläder. Jag får köpa kläderna för samma pris som ni 😉 Detta är sk affiliate marknadsföring som gör att jag får en liten liten procent per klick på länkarna jag lägger ut. Ju mer klick desto mer tjänar jag men dock inte några stora pengar. Jag resonerar som att om jag ändå ska fråga om tips och råd så kan jag lägga ut dessa länkar och få in en liten extraslant på det 😉
     Det finns de influenser som har direkt samarbete med tex Ellos el dyl och får beställa för en viss summa per gång men så är inte i mitt fall.

  1. M skriver:

   Jeansshorts är aldrig trevligt. Men ett par tights i en för stor storlek och en top från Bonprix är ok

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..