Nattgäster m.m

I ett samarbete med schysstkak.se

Borde lägga mig men ville skriva här först då jag inte hunnit med det idag 😉

Först måste jag få visa min fantastiska vy

Tänk att få sitta och titta ut till den här vyn varje dag 😍 Speciellt sommartid.

Victor är en sk ”spelnörd”. Hans gamingdator gick sönder strax före jul och det var katastrof för honom. Sedan dess har han bara önskat sig en ny dator medans jag har hållit honom på halster. Dels för att en gamingdator kostar en hel del och dels för att han skulle få komma ifrån spelandet lite granna 😉 Snart, om knappt 2 veckor fyller Victor år och så klart är det bara en sak han vill ha i present. Jag har inte gett honom några större hopp om att få det han vill ha. Fast egentligen har jag sparat pengar för att kunna överraska honom 😉 idag bad jag Victor att följa med mig när jag skulle åka och kasta sopor till återvinningen. Efter att ha kastat skräp körde jag vidare till Elgiganten och bad honom visa vilken dator han hade tänkt sig. För ni ska inte tro att det får vara vilken som helst…nej, nej, nej 🙈 Det finns krav som jag inte förstår mig alls på. Olika siffror hit och dit och massa annat. Hur som…Victor pekade ganska snabbt ut vilken som uppfyllde kriterierna och jag letade upp en anställd för hjälp. Och köpte datorn direkt då den var nedsatt just nu så jag sparade en tusenlapp.

Tog en stund innan Victor förstog att det var inget skämt och lyckan var total 🙂 Dock fick han en del motkrav på köpet som jag hoppas att han kan hålla för annars blir det datorlöst igen 😇

Mikaela och Robin kom, de hade varit på begravning behövdes muntras upp lite. Vi lagade middag tillsammans och på tal om middag…! Vi har fått hemleverans från schysstkak.se för att testa deras olika sorters kebab och såserna till 🙂

Det finns klassisk kebab på nöt, gyros kebab på gris, kyckling kebab och pulled veggies vilket är vegansk. Olika kebabsåser, picklad lök och vitlöks mayo och chili mayo. De här produkterna har börjats säljas hos Ica Maxi och Coop och blev en stor hit hos oss. Jag gjorde en brakmiddag av detta igår och tog lite av varje sort.

Alla hittade en favoritsort, jag själv tyckte att alla varianterna var goda men kyckling kebab var godast 😉 En väldigt överraskande positiv smakupplevelse! Kommer definitivt att köpa dessa flera gånger.

Jag åt först en kebab med bröd

Och sedan en liten portion kebab med pommes 😉 Allt jag lagade gick åt och bättre betyg än så kan jag inte ge 😄

Tillbaka till idag…

Efter maten satt vi ute medans vissa barn hoppade studsmatta och några plockade blommor.

Inte bara jag som gillar syrener 😉

Senare på kvällen kom Daniel med sin sambo Janina. Även de hade varit på begravningen och då de bor i Mora så skulle de sova hos oss 🙂 Jättehärligt med lite kvalitetstid med de ❤️ Nästa gång får de ha barnen med sig också så man får lära känna de små 😊

Så svär jag tyst inom mig för att avståndet är så långt till Mora.

Nu har alla lagt sig och även jag ska dra mig tillbaka medans jag fortfarande orkar resa mig upp från soffan 😀

Kram ❤️

 1. Av dina 13 barn. Är det bara 11 som bor hemma nu?
  Eller bor Linnea fortfarande hemma?

 2. Du skrev att både Mikaela och David hade varit på samma begravning. Jag antar att det är någon inom deras släkt som har dött 🙁
  Vem är det som dött?

  1. Alma skriver:

   Har för mig att Mirka skrivit tidigare att Michaela och Daniels mormor varit sjuk.

 3. Nu måste jag bara tycka.
  Mirka du är en fantastisk mamma.
  Hur kan man rodda allt detta i land,
  Jo för du är en super mamma.
  Jag trodde Pappan var en superpeppad
  pappa. Men han försvann till ingenstans.
  Varför?
  Birgitta

 4. Vilken fin överraskning till Victor, förstår att han är lycklig!

 5. Ingela skriver:

  Ser gott ut men en fråga är det svenskt kött? Då är det ju intressant kände jag, annars inte. Vägrar handla icke svensk kött de djuren inte har det så bra mot våra i Sverige. Och vad de stoppar i dem tänker jag. Vill du kolla tack?

  Ingela

  1. Em skriver:

   Ja, djuren som blir slaktade i Sverige mår såå mycket bättre av slakt. ”Jag bryr mig om deras levnadsförhållanden, att de dör i onödan spelar inte så stor roll” 🤦🤦🤦

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..