ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Comfort

Renhet som doftar underbart

/

I ett annonssamarbete med Comfort

Som ni vet så tvättar jag mycket dagligen. Tvättmaskinen går varm från morgon till kväll och mina tvättkorgar blir aldrig tomma någon längre tid och då pratar jag om timmar på sin höjd.

Jag använder oftast sköljmedel när jag tvättar. Undantaget är bara när jag tvättar träningskläder och utekläder. Jag älskar när kläderna och annan textil luktar gott. Finns inget härligare än att tex lägga sig i en nybäddat säng och känna en härlig frisk doft av tex en blomsteräng 🙂

Jag har alltid varit petig i valet av sköljmedel eller textilbalsam som det också kallas och Comfort är ett märke jag använder väldigt mycket. Gillar deras olika dofter och tycker att de ger riktigt bra resultat, även deras parfymfria Sensitive som jag använt till bebis- och småbarnskläder. Dessutom så skyddar sköljmedel mot onödig slitage på kläder m.m och hjälper till att bevara plaggets färg och form! Så det är inte bara doftens skull man använder sköljmedel 😉

Min favorit just nu är Fuchsia Passion som jag tvättade mina lakan med här om dagen. Luktar underbart i sängen 🙂

Jag tycker om att förenkla min vardag så mycket jag bara kan tex så stryker jag kläder så sällan jag bara kan och att använda sköljmedel hjälper till att inte få alltför skrynkliga kläder.

Med andra enkla knep på klädvård förlänger man dessutom livet på plaggen och jag tänkte dela med mig av några av mina små knep på klädvård:

Jag vänder alltid jeansen ut och in när de ska tvättas vilket gör att jeans håller färgen bättre.

Att torktumla kläder sliter faktiskt i längden och därför häng-torkar jag de flesta plaggen.

Att stänga dragkedjor på kläderna innan man tvättar de är viktigt om man vill att dragkedjorna ska hålla så länge som möjligt.

Förut hade jag inte så bra koll på att det är viktigt att ha bra galgar till kläderna. Men man blir klok med åldern och idag vet jag att det bästa är att använda tjocka trägalgar 😉 Jag har idag bytt ut nästan alla våra galgar mot tjocka trägalgar och metallgalgar är förbjudna i huset.

Häng aldrig stickade tröjor! Då riskerar de att tappa formen. Vik istället dina stickade tröjor 😉

Det var 5 små tips från mig 🙂

Läs mer om fler tips och myter om klädvård.

Kram ♥

26
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00