ANNONS

Vilken resa 🇩🇰

/

Sitter på min lilla balkong med denna härliga vy

Kan man vakna bättre liksom!

Vi hade en hektisk dag igår och har besökt ställen och framförallt ätit sååå mycket god mat. Och haft så roligt med alla i vårt resesällskap 🙂 Jag var helt slut igår kväll och somnade medans jag skulle skriva här. Nu ska vi äta frukost och sen åka iväg för dagens äventyr men ni får lite bilder på igår dagen 😉

Marienlyst strand och badehotel

Helsingör

Vaerftets madmarket med supergod streetfood

Fish and chips där var det godaste jag ätit. Någonsin.

MS Maritime Museum

Helenekilde badehotel där vi har sovit inatt, så fint ställe ❤️

Idag ska vi gå på spa, cykla och annat skoj 😉

Detta är en pressresa tillsammans med Visit Denmark och utan krav på motprestation.

5
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00